Marele Gică Popescu debutează ca prezentator de televiziune! Va avea propria emisiune

0
39

Gică Popescu debutează ca prezentator de televiziune. Legendă vie a fotbalului românesc, fostul mare jucător al naționalei de aur, dar și a cluburilor Barcelona ori Galatasaray va fi gazda emisiunii ”Super Prieteni”.

Fostul căpitan al naționalei României va aduce pe post o serie de interviuri unice cu foști  jucători de fotbal de popularitate continentală. Pentru început, Hristo Stoicikov, Luis Figo sau Carles Puyol, sunt mari glorii ale fotbalului care își vor spune poveștile în fața fostului căpitan al Barcelonei, în noua producție de televiziune care va debuta  astăzi, de la 23.45, cu cu portretul celui mai bun prieten al său, cel mai cunoscut jucător de fotbal pe care l-a dat România, Gheorghe Hagi.

O cunoscută vedetă a rupt colaborarea cu Pro TV. Se bârfește că a plecat direct la concurență, la Antena 1

Gică Popescu debutează ca prezentator de televiziune. Prima ediție a ”Super Prieteni cu Gică Popescu” va fi astăzi

”După acea perioadă grea pe care am traversat-o în 2014-2015, m-am întrebat ce aş putea face în perioada imediat următoare. Mi-am zis că aş vrea să călătoresc foarte mult, să îmi văd prieteni vechi, însă fiind un tip hiperactiv, am ales să fac în acelaşi timp şi o serie de interviuri cu foşti mari jucători, legende ale fotbalului mondial, alături de care eu am jucat. Trebuia să încep cu Gică Hagi, pe care eu îl consider în această elită a fotbalului mondial, alături de mari campioni!”, a declarat Gică Popescu despre seria sa de interviuri la care i-a avut în platou și pe jurnalistul sportiv Cătălin Oprișan dar și Mircea Lucescu.

Trist! Un cunoscut solist de muzică de petrecere a murit la doar 25 de ani. Familia acuză malpraxis