Trist! Un cunoscut solist de muzică de petrecere a murit la doar 25 de ani. Familia acuză malpraxis

Un cunoscut solist de muzică de petrecere a murit după ce a fost operat. Avea doar 25 de ani.

Tânărul interpret al folclorului bănățean și muzicii de petrecere, Adrian Bâc a murit în dimineața zilei de ieri după ce s-a prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean din Arad cu dureri severe abdominale și tensiunea scăzută. Medicii l-au diagnosticat cu ocluzie intestinală. Adrian Bâc a intrat în infarct enerto-mezenteric (obstrucția circulației mezenterice-arterială și venoasă) și a decedat la secția de reanimare.

Au apărut PRIMELE IMAGINI de la botezul fetiței lui Smiley! Și-a creștinat fetița în mare secret

Un cunoscut solist de muzică de petrecere, Adrian Bâc a murit pe patul de spital

O rudă a cântărețului de muzică populară Adrian Bâc a comentat incidentul tragic pe Facebook, acuzând medicii de malpraxis și că nu au dat voie familiei să-l vadă după operație. Conducerea Spitalului Județean Arad refuză să comenteze cazul artistului defunct. Adrian Bâc tocmai împlinise 25 de ani în luna mai a.c. Solistul absolvise Șiceul de Arte Plastice ”Sabin Drăgoi”, apoi informatica la Universitatera Aurel Vlaicu din Arad.

Un val de mesaje de condoleanțe au împânzit mediul online la aflarea fulgerătoarei vești a dispariției tânărului solist care a cântat alături de mai toți artiștii genului.

O cunoscută vedetă a rupt colaborarea cu Pro TV. Se bârfește că a plecat direct la concurență, la Antena 1

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri