O cunoscută vedetă a rupt colaborarea cu Pro TV. Se bârfește că a plecat direct la concurență, la Antena 1

0
59

În stilul ei nonconformist, Iulia Albu, a rupt colaborarea cu Pro TV. Se bârfește că a plecat direct la concurență, la Antena 1, care i-a încredințat un nou proiect.

Controversatul fashion editor de la Măruță șochează de ani buni cu apariții inedite însă ultima sa mutare i-a lăsat pe mulți muși de uimire. Stilista încheie colaborarea cu Pro TV (prezenta în emisiuea lui Cătălin Măruță rubric ”Marțea Neagră”) pentru Antena 1.

Una din marile soprane ale lumii, Angela Gheorghiu, își strigă durerea: ”Doar o singură dată, în 31 de ani, am fost invitată să cânt în România”

O cunoscută vedetă a rupt colaborarea cu Pro TV. Prezenta ”Marțea Neagră” în emisiunea lui Măruță

”A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulţumesc ProTv si întregii echipe ”La Măruţă” pentru 4 ani frumoşi. Sunt mândră că Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat încă din 2016, si-a făcut debutul pe tv începând cu 2018 si nu oriunde, ci la ProTv. Va mulţumesc vouă, celor ce ma urmăriţi, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”, și-a făcut Iulia Albu prietenii  curioși pe Facebook. Contractul acesteia cu Pro TV expira la sfârșitul lunii curente.

Controversatul fashion editor a colaborat și cu Kanal D, fiind unul dintre jurații emisiunii ”Bravo, ai stil!” în primele sezoane.Plecarea sa de la Pro TV e o surpriză pentru foarte mulți din cei care se întrebau care este realul motiv pentru care Iulia Albu nu a mai apărut marți, ”La Măruță”. Se pare că oferta făcută de către cei de la Antena 1 a fost una de nerefuzat.

Au apărut PRIMELE IMAGINI de la botezul fetiței lui Smiley! Și-a creștinat fetița în mare secret