Gigi Becali a devenit promotorul modei ortodoxe urbane! INCREDIBIL cum se îmbracă milionarul să fie pe placul lui Dumnezeu

0
Facebook

Gigi Becali, cel care spune că extravaganța pe care o afișa în anii ’90 a fost copiată de designerii Botezatu ori Ciucu, a ajuns la o nouă etapă. Latifundiarul scrie noi linii în modă în felul în care se îmbracă mai nou.

Brandurile de lux în care se îmbracă milionarul au dispărut fiind acoperite cu simbolurile vieții creștine, mai precis cu vechea cruce a ortodoxiei. Așa și-a făcut apariția milionarul zilele trecute, prin centrul Capitalei.

Gigi Becali (64 de ani), care până acum avea până acum doar nasturi personalizați la costume cu simbolul crucii, a înlocuit tot ce înseamnă marcă vestimentară cu cruci și embleme. Nu se știe care va fi destinul emblemei luxosului său Mercedes Maybach, personalizat din fabrică, unic în România chiar și de-i va schimba logo-ul.

Gigi Becali este de părere că Cătălin Botezatu se inspira din ținutele sale: ”Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam

Gigi Becali a devenit promotorul modei ortodoxe!

Cândva cunoscut și prin costumele sale de culori neobișnuite, Becali nu mai este interesat de extravaganța ce l-a definit ani la rând. Stil vestimentar despre care spunea că a inspirat mulți designeri români de costume.

”Modele le-am adus eu. Și lui Botezatu. După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam. Mă duceam la Ciucu și ziceam «Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa!». După aceea, vedeau la mine și făceau ei. Venea moda nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei”, a spus Becali despre perioada când era craiul Bucureștiului.

Gigi Becali este promotorul modei ortodoxe urbane. A înlocuit toate emblemele luxului vestimentar cu simboluri creștine

Din ce în ce mai apropiat de credință, milionarul a început construcția mai multor case din lemn aproape de Schitul Comanca, Băile Olănești, la circa 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea. O zonă izolată, în drum spre Mânăstirea Frăsinei, loc considerat ”Athosul românesc” pe care Becali, noul promotor al modei ortodoxe, îl vizitează des. Locuințe nu doar pentru el, ci și pentru aproiații săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.