Gigi Becali, după eșecul FCSB cu Oțelul Galați: „Dacă o iei pe una și, în fiecare seară, împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”

Gigi Becali a răbufnit după ce FCSB a fost învinsă de Otelul Galați, cu scorul 2-0.

„Am asistat la un meci între o echipă bună de primă ligă, Oţelul Galaţi, şi o echipă de liga a doua, FCSB. FCSB, o echipă care n-are niciun Dumnezeu. N-are absolut nimic. Nicio idee despre absolut nimic“, a fost declarația lui Basarab Panduru, în studioul Orange Sport, la final, aluzie la faptul că FCSB n-are antrenor, iar Oțelul îl are pe Dorinel Munteanu.

„Am dat ordin: s-a trecut la antrenamente de o oră și 45 de minute, în loc de o oră și 15 minute. Pai, cu o oră și un sfert nu merge repetiția, nu rămâne în capul tău reptiția asta“, a fost prima reacție a lui Becali după înfrângere.

Dacă antrenamentele s-au lungit, în schimb, în viziunea patronului, ar trebui redusă și frecvența actului sexual. Gigi Becali l-a dat exemplu pe Tavi Popescu (20 de ani) și iubita sa.

„Dacă o iei pe una și, în fiecare seară, împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Dacă vrei bani mulți din fotbal… Dormiți separat. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie“, a spus patronul FCSB.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed