Gigi Becali s-a răzgândit în fața polițiștilor după accidentul rutier. Și-a schimbat declarația și a recunoscut cine a băgat Rolls Royce-ul în șanț. Poliția a deschis un doar penal

Gigi Becali s-a răzgândit în fața polițiștilor după accidentul pe care l-a trăit duminică dimineață, pe așa-zisa șosele de ”centură” a Capitalei. În urma unei manevre de evitare, Rolls Royce-ul său, un fălăs Ghost Black Badge de circa jumătate de milion de euro, s-a oprit într-un canal de delimitare a spațiului rutier.

Din fericire afaceristul nu s-a ciocnit cu o mașină de pe contrasens, iar în urma manevrei, omul de afaceri a scăpat nevătămat. Becali a susținut inițial că nu se afla la volan însă, după câteva ore și-a schimbat declarația și s-a prezentat polițiștilor pentru cercetări.

 ”Eram în mașină, dar nu conduceam eu. Sunt foarte OK. A intrat în șanț ca să evite pe altul. Simplu, nu e nimica. Nici mașina n-are cine știe ce, e în șanț”, a declarat inițial Becali ca apoi să se răzgândească după ce l-a dat de gol șoferul, pe care polițiștii au vrut să-l testeze cu etilotestul.

Gigi Becali susține că a ajuns în șanț pentru că, în timp ce era în depășire, un alt șofer de pe contrasens a intrat la rândul său în depășire. Să evite o coliziune a tras de volan și a ieșit de pe suprafața rutieră.

Poliția Rutieră a deschis un dosar de urmărire penală în rem pentru vătrămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru identificarea șoferului care l-ar fi făcut pe Becali să facă manevrea de evitare ce l-a dus în șanț. ”Să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală”, a spus Becali care a ajuns în seara zilei respective la Spitalul Pantelimon, unde l-au găsit și polițiștii. Omul de afaceri a a fost testat pentru consum de alcool și droguri, rezultatele fiind negative.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri