Mihai Leu despre averea sa:”Eu dacă am, să zic, 10 lei în buzunar, sunt fericit. Dacă am 1.000 mă simt la fel de bine și cu ăia!” Nu doar boxul și automobilismul i-au adus venituri

Mihai Leu, primul român devenit campion mondial la box profesionist, ”a lovit” și prin investiții de succes.

Campionul național de raliu a cărui pasiune a devenit și afacere, în calitate de iscusit organizator de evenimente de profil automobilistic, Leu (54 de ani) nu doar a făcut recepții la blocuri de locuințe, delegat de Agenția Națională pentru Locuințe, ci a investit în imobiliare. A construit chiar și case.

”Să știți că problema financiară este cumva foarte dificil de discutat despre ea, fiindcă sunt oameni care sunt fericiți cu mai puțin, sunt oameni care oricât ar avea niciodată nu sunt mulțumiți. Eu dacă am, să zic, 10 lei în buzunar, sunt fericit, dacă am 100 sau 1.000 mă simt la fel de bine și cu ăia”, i-a răspuns Mihai Leu întrebărilor lui Denise Rifai, vedeta de televiziune care s-a dovedit și un fan curselor invitatului ultimei ediții a emisiunii sale. Dovadă că l-a susținut pe Mihai Leu la ultima cursă din Campionatul național de viteză în coastă, unde, chiar dacă fostul pugilist a pierdut la mustață finala, acesta rămâne pilotul cu cele mai multe clasări pe podium.

Provocarea anului pentru Mihai Leu: să lase mașina de curse pentru yachting!
Mihai Leu despre averea sa!

Mihai Leu a intrat în lumea raliurilor la volanul unui micuț Ford Ka, iar acum pilotează un Ferrari cu care a devenit campion național de Grupa 1. ”Tatăl meu a fost campion național de circuit de viteză, este tot o probă cu mașini, dar diferită de raliuri. Astfel că a avut cine să mă influențeze încă de mic. Campionatul național de Super Rally este proiectul nostru, l-am gândit eu cu soția și băiatul, e un campionat pe care îl punem în aplicare cu toată echipa noastră de la AMC Racing. Avem piloți din ce în ce mai buni, etapele sunt foarte bine organizate. Vrem să facem o cursă și cu o firmă din Italia, așadar activitatea e intensă”, povestește Mihai Leu despre afacerea de familie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed