Gimnastele noastre pot fi foarte sexy! Admirați-le în acțiune, au rămas în formă

Fetițele geniale de altădată care au scris istorie în competiții europene și mondiale, s-au transformat în femei frumoase și, pentru că nu mai au programul draconic de antrenament, azi au timp să fie și sexy.

Larisa Iordache, Sandra Izbașa, Cătălina Ponpor ori Ana Porgras, care, împreună au câștigat pentru România o căruță de medalii și trofee,  ne arată că și astăzi pot fi la fel de în formă, pe deasupra extrem de sexy. Money& People vi le prezintă și altfel față de cum le știți din transmisiuni sportive memorabile.

 

Cătălina Ponor a pus capăt carierei în urmă cu trei ani duă o prodigioasă carieră sportivă, și-a schimbat radical stilul de viață și își alocă mai mult timp pentru pasiunile sale, pentru propria viață. Este îndrăgostită nebunește de actorul și cascadorul Bogdan Jianu.

Îndrăgostită lulea este și Sandra Izbașa de actorul Răzvan Bănică, cu care s-a logodit de Crăciun. Fosa gimnastă, dublă medaliată olimpică, la Beijing 2008 şi Londra 2012, își păstrează un loc bun top 10 ale celor mai sexy gimnaste din lume, și, ocazional, ne arată, pe lângă faptul cpă e extrem de sexy, că a rămas în formă.

Gabi Bădălău despre Claudia Pătrășcanu, fosta sa soție: ”Da, am înșelat-o. Mi-a făcut plângere la DIICOT. Mi-a cerut 15.000 euro pe lună și o casă”

Ana Porgras, fosta medaliată cu aur la bârnă (27 ani) este o adevărată bombă sexy de când s-a retras. Dupa ce s-a retras în urma mai multor accidentări, concurenta de la ”Survivor România” (Kanal D) a hotărît sa se ocupe mai mult de imaginea ei, reușind sa se transforme într-o femeie mult mai îndrazneață în atitudine, dovadă instantaneele alăturate.

Marea campioană încă în activitate, Larisa Iordache (24 ani) este din ce în ce mai sexy, dovadă ipostazele foto care îi scot în evidență trupul de invidiat. Fotografiile sale au adunat numeroase aprecieri din partea celor care o urmăresc pe sportivă pe rețelele de socializare.

Ana Porgras

 

Ce meserii au avut vedetele noastre înainte de celebritate! Vânzătoare, taximetristă, dactilografă ori animatoare

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed