Ce meserii au avut vedetele noastre înainte de celebritate! Vânzătoare, taximetristă, dactilografă ori animatoare

0
4
Ce meserii au avut vedetele noastre înainte de celebritate! Vânzătoare, taximetristă, dactilografă ori animatoare

*”Bebelușa” Oana și Adelina Pestrițu, foste animatoare în cluburi din Ibiza. Amândouă starletele și-au făcut pionieratul profesional ca dansatoare sezoniere în celebre cluburi din capitala de vară a Europei. ”Carierele” lor nu au fost de lungă durată căci au reușit să prindă în țară slujbe mult mai decente, Oana Ioniță devenind coregrafă la propria școală de dans iar Adelina Pestrițu influenceriță, vedetă a online-ului. Divele n-au vrut să vitregească atmosfera din Ibiza și, după ce și-au schimbat profilul muncii, s-au mai ocupat câțiva ani cu recrutarea tinerelor românce pentru fostele lor posturi de animatoare.

Anna Lesko nu vorbește de o perioadă a trecutului său, când a ajuns în România, la 17 ani, cu o trupă de ”dans modern”, ca parte a acesteia* Înainte să ajugă vedetă în țara unde s-a născut, Antonia a fost animatoare și model în SUA, ba a apărut și în cîteva videoclipuri, iar Teo Trandafir a fost profesoară la liceul ”George Enescu” dar și secretară dactilografă* Crina Matei este la bază învățătoare, Mihaela Rădulescu a muncit și pe taxi. Lidia Buble a fost manager de vânzări, Gina Pistol a fost vânzătoare de ziare și de articole sportive iar Nicoleta Luciu este asistentă medicală.

Gabi Bădălău despre Claudia Pătrășcanu, fosta sa soție: ”Da, am înșelat-o. Mi-a făcut plângere la DIICOT.

De profesie inginer, unul cu destulă experiență profesională, Mihai Mărgieanu cântă de-o viață, însă nu s-a gânditi niciodată că asta va deveni principala sa sursă de venit. Artistul a debutat târziu, la 37 de ani, iar până la consacrarea sa a avut propria firmă de construcții și ridica blocuri. Acum și-a găsit o nouă meserie, este pilot calificat de aviație* Vasile Calofir a repetat primele roluri direct pe scena TNB, nopțile, căci a fost paznic la teatru.Unul dintre cei mai solicitați actori din noua generație, înainte să chipul său să fie întâlnit pe scene, a  fost angajat paznic la Teatrul Național. Loc unde, noapte de noapte, se pregătea pe scenă, singur cuc* În tinerețe, Cornel Palade a fost ospătar. Mai puțin norocos a fost partenerul său. Romică Țociu a lucrat ca lăcătuș mecanic la CFR. Veteranul comic Cornel Palade este și astăzi  cu ochii pe ospătarii care îl servesc, apreciindu-le profesioniștilor grația prin bacșuri consistente* Dan Negru este de meserie contabil,Paul Surugiu Fuego lăcătuș-mecanic, Gheorghe Gheorghiu maistru militar, Alex Velea inginer electromecanic, Mircea Radu-lăcătuș, actorul Toma Cuzin-miner și Connect-R-tinichigiu auto.

Fostul preot Cristian Pomohaci ajunge din nou la judecată. Banii, nu altceva l-au înfundat