Fostul preot Cristian Pomohaci ajunge din nou la judecată. Banii, nu altceva l-au înfundat

0

Mai nou, a cerut casarea sentinței pe care a primit-o, anume un an de închisoare cu suspendare sub supraveghere și 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, pentru evasiune fiscală. Solistul de muzică populară, fost preot caterisit de Biserica Ortodoxă Română pentru corupere de minori, este citat la Curtea Supremă pentru a-și susține cauza.

Culmea, inițial Pomohaci recunoscuse faptele, a pledat vinovat și a încheiat un acord de recunoaștere a vinei.Însă, în timpul procesului s-a sucit, negând totul. O intelegere care a fost semnata pe 25 septembrie 2018, dar a fost tergiversate mai multe luni chiar de Pomohaci, care nu s-a prezentat la termene de mai multe ori.
Conform Parchetului General, fostul preot Cristian Pomohaci a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală în formă continuată, acesta fiind acuzat că omis declararea unei sume de aproape 700.000 de lei, venituri din închirierea a 11 imobile, susține spynews.ro

Laurette, în offside după apariția video-ului incendiar din jacuzzi, cu fotbalistul Magaye Gueye

„În perioada ianuarie 2012 – octombrie 2017, sustrăgându-se de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prevăzute de Codul fiscal, a declarat la organul fiscal teritorial venituri obținute din cedarea folosinței bunurilor imobile aflate în proprietatea sa mai mici decât cele obținute în realitate. În mod concret, suma nedeclarată de suspectul Pomohaci Cristian este de 684.487 lei (echivalentul a 152.883 euro), aferentă cedării folosinței a 11 bunuri imobile deținute. Aceasta a avut drept consecință prejudicierea bugetului general consolidat al statului cu suma totală de 136.572 lei, din care 114.687 lei reprezintă impozit pe venit, iar 21.885 lei contribuția la asigurările sociale”, era menţionat în comunicatul Ministerului Public.

Instanta a mai constatat ca Pomohaci a platit suma de 136.572 lei in contul prejudiciului cauzat, achitandu-l astfel in totalitate, motiv pentru care s-a si dispus ridicarea sechestrului asigurator aplicat asupra conturilor bancare.

Drama lui Screech din ”Salvați de clopoțel”, simpaticul personaj al copilăriei multor români. Este în ultimul stadiu al unei boli terminale