Laurette, în offside după apariția video-ului incendiar din jacuzzi, cu fotbalistul Magaye Gueye

Pro Sport a intrat în posesia unui filmuleț exploziv cu Laurette și cu o prietenă, s-au distrat în jacuzzi, cu șampanie, la un hotel din Poiana Brașov, alături de fotbalistul al lui Dinamo.

Magaye le-a pus pe cele două să-și arate formele, în special posteriorul. Apoi, pe fotbalistul lui Dinamo l-a luat gura pe dinainte, făcând o declarație care i-a enervate la culme pe colegii săi și acționarii clubului Dinamo. Care, e drept, nu i-au mai plătit salariul de ceva vreme. ”Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, se arată în filmulețul publicat.

captura foto: prosport.ro

Ce mari vedete vor concerta la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

În ultima vreme, presa sportivă a tot cuplat-o pe mulatra Laurette cu fotbalistul lui Dinamo, Magaye Gueye, însă aceasta a negat mereu o posibilă relație intimă cu acesta deși, în filmuleț este sărutat pe obraz de mulatră.

”Nu suntem iubiți, suntem doar prieteni. El are o relație”, a declarat mulatra pe care Magaye o numește ”prietenește” în filmulel ”curvă”. ”A fost o glumă la băutură”, spune Laurentte Attindehou. ” La apariția filmării explozive, mulatra și-a schimbat însă radical discursul. „El a greșit. Îl cunosc dinainte să vină la Dinamo, suntem prieteni buni, ne-am cunoscut la Paris și fiecare face ce vrea în viața privată! Și faptul că a zis “bitch” a fost o glumă. El face glume mereu așa, nu e cu intenție rea. A fost o glumă la băutură. Era și într-o perioadă neplătit la Dinamo. Dar nu s-a referit la Dinamo, ci la acționarii de la Dinamo, la acționarii ăia străini”, încearcă să dreagă busuiocul Laurette.

Știrbu Petrișor, rockerul nonconformist din comunism, în stare critică pe patul de spital ”Am nevoie vitală de un tub de oxigen”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri