Știrbu Petrișor, rockerul nonconformist din comunism, în stare critică pe patul de spital ”Am nevoie vitală de un tub de oxigen”

0
6
Știrbu Petrișor, rockerul nonconformist din comunism, în stare critică pe patul de spital  ”Am nevoie vitală de un tub de oxigen”

”Am nevoie de voi, am urgentă nevoie de un tub de oxigen de 30 litri, măcar împrumut până când reușesc să strâng bani să-mi pot cumpăra unul. Altfel nu mă pot duce la toaletă”, este apelul disperat al artistului (58 ani) care a ajuns la spital aproape fără suflare, cu saturația oxigenului în sânge  extrem de scăzută, 70%. Muzicianul se află internat tot la Terapie Intensivă,  fiind îngrijit de doctorul Iordăchescu.

Ce mari vedete vor concerta la ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Poliinstrumetistul și compozitorul, care, la jumătatea anilor ’80, umplea sălile cântând rock progresiv cu grupul său, Floare Albastră, ceva avangardist și uimitor la acea vreme, s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu ceva ani dar a continuat să facă muzică în propriul său studio. Un gen aparte, fiind singurul artist de muzică ”de vindecare”, Șpil, așa cum mai este cunoscut în tagma muzicienilor profesioniști, fiind și energoterapeut.

Artistul se numără printre puținii care-și conduc harul către muzica făcută pe frecvența 432 Mz, evidențiată de cercetători ca fiind miracol, ideală pentru vindecare și armonie. Ultima emisiune la care a participat a fost producția Pro TV ”Cântă acum cu mine”.

 Cea mai spectaculoasă Dacia de până acum! Se lansează Bigster, un SUV uimitor