Greşeli gramaticale şi ciudăţenii, în cartea Vioricăi Dăncilă

0
45
Greşeli gramaticale şi ciudăţenii, în cartea Vioricăi Dăncilă

În paginile cărţii, scoasă cu ajutorul unei jurnaliste, social-democrata povestește experiența ei în lumea politică și la cârma țării.

 

 

 

Florin Cîțu, deranjat de liderii de sindicate: Cum se întâmplă că sunt aceiași de 30 ani?

 

 

În răspunsurile date de Viorica Dăncilă în cartea-interviu, apar deseori numele colegilor din PSD: Marcel Ciolacu, Liviu Dragnea, Paul Stănescu și Adrian Gâdea, iar printre ele sunt strecurate greșeli gramaticale și relatări bizare, potrivit Antena3.

 

 

 

Liderii UE discută despre introducerea pașapoartelor de vaccinare, pentru a revigora turismul

 

 

 

Dăncilă: Da, eram singură în fața a cinci bărbați. Nu mi-a fost teamă de ei

 

„Da, eram singură în fața a cinci bărbați. Nu mi-a fost teamă de ei. Acum știu că, la un moment dat, vor fi condamnați de oameni și de partid, pentru că au făcut foarte mult rău.  Ei spun că Liviu Dragnea a făcut rău acestui partid. Da, Liviu Dragnea a făcut rău PSD-ului, dar și ei periclitează partidul prin modul duplicitar de a acționa. Îl acuză pe Dragnea că a modificat legile justiției… Păi ei erau în Parlament. Acești oameni lași nu au avut curajul să spună atunci, cum a făcut-o Viorica Dăncilă, că nu sunt de acord cu modificarea codurilor penale. Lașii aceștia se comportau ca niște slugi și au votat tot ce li s-a cerut. Paul Stănescu este unul dintre acești lași”, spune Viorica Dăncilă în cartea-interviu.

 

 

„Aceiași oameni care s-au dus și au mințit îmi dădeau și mie aceleași mesaje, că a zis Liviu Dragnea, că a făcut Liviu Dragnea, dar eu am avut tăria să mă duc la el și să întreb, am avut tăria să spun adevărul, chiar dacă acesta nu era cel care mulțumeau (citat exact, greșelile gramaticale nu ne aparțin) pe Liviu Dragnea sau pe alții. (…) Cred că mă urăște, altfel nu îmi explic de ce, în închisoare fiind, a dat telefoane la oameni prin județ pentru a nu mă pune pe liste la parlamentare”, mai spune Dăncilă.