HARKOV e o ruină! 34 de civili au murit în ultimele 24 de ore VIDEO

34 de civili au murit în ultimele 24 de ore în regiunea Harkov, în urma bombardamentelor rusești, au anunțat joi serviciile ucrainene de urgență, potrivit The Guradian.

Bombardamentele din Harkiv, un oraș de 1,5 milioane de locuitori, au transformat centrul orașului într-o zonă de clădiri distruse și dărâmături

O angajată a Misiunii Speciale de Monitorizare a OSCE în Ucraina, Marina Fenina, a murit în timpul bombardării Harkovului, a anunțat Secretariatul OSCE din Viena.

 

Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” din centrul orașului ucrainean Harkiv a fost avariată în timpul bombardamentelor lansate de invadatorii ruși – potrivit Episcopiei Harkivului din cadrul Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

„Pe 2 martie 2022, în urma bombardamentelor, Catedrala Adormirea Maicii Domnului din orașul Harkiv a fost avariată. Oamenii aflaţi în catedrală nu au fost răniți” – a transmis episcopia.

Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” este cea mai veche biserică ortodoxă din Harkiv, un monument de arhitectură de importanță națională, datând de la mijlocul secolului al XVII-lea. Clădirea în forma actuală a fost construită în anii 1771-1777.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed