Hermes deschide magazin în București. Unde

Hermes deschide magazin în București! Grupul francez, care este unul dintre cei mai importanți jucători din industria luxului la nivel mondial, vrea să intre pe piaţa din România. Compania intenționează să deschidă un magazin propriu în centrul Bucureştiului, în zona Ateneului. Potrivit bugetul.ro, brandul va veni direct, nu în sistem de franciză.

Hermes este un brand exclusivist recunoscut în toate colturile lumii pentru eleganță, atenție la detalii și calitate impecabilă. În ciuda faptului că este înființată cu aproape 200 de ani în urmă, odată cu trecerea timpului, casa de modă Hermes a devenit tot mai cunoscută și mai apreciată.

În prezent, compania are 300 de magazine în 45 de ţări şi produce în special în Franţa, în cele peste 50 de fabrici proprii. Hermes are magazine în principalele oraşe ale lumii, în regiunea Europei Centrale şi de Est fiind prezent în Polonia (Varşovia) şi Cehia (Praga). Alte magazine Hermes se mai găsesc în Grecia, Turcia şi Austria.

Compania Hermes a fost înființată în anul 1837 de Thierry Hermes. Acesta a deschis în Paris un mic magazin ce vindea hamuri de lux pentru cai. Din acest motiv, logo-ul companiei este reprezentat de o trăsură și un cal. În 1880, când Charles-Emile Hermes, fiul lui Thierry Hermes, a preluat conducerea companiei, a mutat magazinul pe celebra strada pariziană Faubourg Saint-Honore, la numarul 24, unde se află și astăzi. Charles-Emile, ajutat de cei doi fii ai săi, Adolphe si Emile-Maurice, a reusit să facă brandul Hermes cunoscut în Europa, Asia, America și Africa de Nord.

În anul 1900, Hermes a lansat prima geantă, care se numea Haut a Courroies. Geanta era destinată persoanelor ce călăreau și care își puneau șaua în ea. La 20 de ani de la acel moment, Emile-Maurice a introdus prima linie de accesorii Hermes. În 1922, acesta a creat o geantă de piele destinată în special femeilor. De aici evoluția a fost spectaculoasă, brandul devenind un reper în materie de lux.

Cea mai cunoscută geantă creată de Hermes este cea denumită Birkin, după numele celebrei actrițe și cântărețe franceze Jane Birkin. Prețul unei astfel de genți pornește de la 7.000 de euro și poate depăși 100.000 de euro dacă este confecționată dintr-o piele exotică. Doritorii trebuie să se înscrie pe o listă de așteptare pentru a putea beneficia de o astfel de geantă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed