AcasăMoney&PeopleHoria Brenciu se aniversează de 50 de ani, la Sala Palatului! Cadoul...

Horia Brenciu se aniversează de 50 de ani, la Sala Palatului! Cadoul cel mai frumos, 20.000 euro dacă vinde toate biletele

Horia Brenciu își dorește o mega zi de naștere cu 4000 de invitați. Populara vedetă de televiziune își dorește să se aniverseaze public de 50 de ani la Sala Palatului.

S-au pus biletele în vânzare pentru cea mai mare petrecere concertistică aniversară a artistului, cea din 26 noiembrie, cu prețuri cuprinse între 61 de lei și 229 de lei. Iar dacă cei care vor să-i fie alături încarcă la refuz principala arena concertistică a Bucureștiului, artistul, care va cânta cu trupa sa, HBOrchestra, se alege cu un cadou generos, circa 20.000 de euro pentru un singur concert. Sumă din care s-a scăzut chiria pentru sala din centrul Capitalei și plata muzicienilor.

Horia Brenciu se aniversează la 50 de ani, la Sala Palatului!

”Va fi o mega adunare de prieteni care vor celebra 10 ani de concerte la Sala Palatului și 20 ani de când am înființat HB Orchestra! Un spectacol ca ăsta se întâmplă o dată la 50 ani! Pe 26 noiembrie la Sala Palatului!”, a anunțat artistul, care și-a anunțat astfel „revenirea” pe scena Sălii Palatului”, spune Horia Brenciu.

Înainte de pandemie, Horia Brenciu l-a înfruntat chiar pe Ștefan Bănică Jr., susținând concerte în decembrie, la Sala Palatului, în luna și locul unde, de 18 ani, actorul nu a avut niciun rival. Artiștii ce au stat în aceeași ”bancă, cea a juraților de la ”X-Factor”, însă în bănci diferite în showbiz, Horia Brenciu & HB Orchestra și Ștefan Bănică jr. împart cam același segment de public.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.