Horia Brenciu se aniversează de 50 de ani, la Sala Palatului! Cadoul cel mai frumos, 20.000 euro dacă vinde toate biletele

Horia Brenciu își dorește o mega zi de naștere cu 4000 de invitați. Populara vedetă de televiziune își dorește să se aniverseaze public de 50 de ani la Sala Palatului.

S-au pus biletele în vânzare pentru cea mai mare petrecere concertistică aniversară a artistului, cea din 26 noiembrie, cu prețuri cuprinse între 61 de lei și 229 de lei. Iar dacă cei care vor să-i fie alături încarcă la refuz principala arena concertistică a Bucureștiului, artistul, care va cânta cu trupa sa, HBOrchestra, se alege cu un cadou generos, circa 20.000 de euro pentru un singur concert. Sumă din care s-a scăzut chiria pentru sala din centrul Capitalei și plata muzicienilor.

Horia Brenciu se aniversează la 50 de ani, la Sala Palatului!

”Va fi o mega adunare de prieteni care vor celebra 10 ani de concerte la Sala Palatului și 20 ani de când am înființat HB Orchestra! Un spectacol ca ăsta se întâmplă o dată la 50 ani! Pe 26 noiembrie la Sala Palatului!”, a anunțat artistul, care și-a anunțat astfel „revenirea” pe scena Sălii Palatului”, spune Horia Brenciu.

Înainte de pandemie, Horia Brenciu l-a înfruntat chiar pe Ștefan Bănică Jr., susținând concerte în decembrie, la Sala Palatului, în luna și locul unde, de 18 ani, actorul nu a avut niciun rival. Artiștii ce au stat în aceeași ”bancă, cea a juraților de la ”X-Factor”, însă în bănci diferite în showbiz, Horia Brenciu & HB Orchestra și Ștefan Bănică jr. împart cam același segment de public.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri