AcasăEconomieCompaniiO afacere clădită din suferință. Tânărul Horia Vlădescu a deschis un centru...

O afacere clădită din suferință. Tânărul Horia Vlădescu a deschis un centru de diagnosticare RMN după experiența avută cu părintele bolnav

S-au confruntat timp de 10 ani cu drame medicale în urmă cărora au primit o lecție a suferinței incredibilă. Din experiența acestor ani de consum de resurse, emoții, speranțe și căutări s-a născut ceva mai înalt și lăudabil din punct de vedere profesional. Un centru de diagonostcare medicală ce dă speranță, șanse ori îi scapă de emoții pe cei suspecți de vreo afecțiune.

Este povestea tinerilor Horia și Elisabeta Vlădescu, care au deschis în memoria acelor părinți pe care i-au pierdut, unul dintre cele mai moderne centre de diagnosticare RMN din Capitală. Singurul funcțional în Capitală și 16 ore pe zi, până la miezul nopții.

Lunga luptă în a-i însănătoși pe cei dragi, apoi suferința provocată de pierderea acestora – tatăl lui Horia Vlădescu a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, de asemenea, mama Elisabetei – a fost nu doar o cale de a trage învățăminte ci și s-a transformat într-o cale de a fi de ajutor semenilor. Așa a apărut acestă afacere ”clară”, ca și rezultatele investigațiilor medicale pe care le oferă, propriul centru de diagnosticare.

Noul centru de diagnostic a plecat la drum de la o necesitate personală și s-a dovedit lesne nu doar o afacere necesară ci și una fiabilă

Elisabeta și Horia Vlădescu redau speranța prin diagnosticarea incipientă rapidă, căci -știm bine- timpul poate fi crucial în depistarea și lupta cu o problemă medicală majoră. Dacă până recent o astfel de tehnologie era de găsit strict în spitale, Horia a reușit să creeze un centru ultramodern în afara unităților medicale, în inima Capitalei, la care accesul să nu mai fie dificil potențialilor pacienți, pentru care fiecare minut, oră, e importantă.

La doar două luni de la deschidere, ScanMed se mândrește cu un flux de programări. Asta datorită echipei, ci și eficientizării și automatizării operațiunilor. Este vorba de cel mai nou și complet mod de diagnosticare imagistică medicală ce utilizează câmpul magnetic, undele radio și computerele pentru imagistică bidimensională a interiorului corpului uman.

Horia Vlădescu (FOTO stânga) a deschis un centru de diagnosticare RMN după experiența avută cu părintele bolnav

Horia Vlădescu: ”Funcționăm 16 ore pe zi. Oamenii sunt bucuroși să vină în programul prelungit ca să primească un rezultat cât mai rapid”

”Există centre care își încheie programul zilnic la orele 18-19. Mulți nu au cum sa își aducă părinții in timpul zilei sa le facă investigațiile așa ca am prelungit programul pentru a răspunde și nevoilor acestor categorii. De asemenea, sunt momente în care medicul curant te sfătuiește să faci un examen RMN/CT cât mai urgent cu putință și atunci oamenii sunt bucuroși să vină în programul prelungit ca să primească un rezultat cât mai rapid”, ne spune Horia Vlădescu.

Horia Vlădescu a deschis un centru de diagnosticare RMN după experiența avută cu părintele bolnav

Pe fondul unei nevoi tot mai mari de diagnostice prin tehnologie medicală de ultimă generație, care să oglindească cea mai completă și reală stare a corpului uman și să ofere o certitudine bună asupra examinărilor, managerul centrului imagistic s-a angajat în acestă aventură cu un plan de business pe termen lung. Căci, după cum chiar el recunoaște, într-o astfel de investiție, una ce trece de un milion de euro, profitul este un punct destul de îndepărtat.

”Principalul nostru deziderat, ne dorim sa fim un jucător important în piața de imagistică medicală în următorii doi ani. Este o adevărat provocare, un efort mare. Dacă la altă clinică pe programezi peste 4-5 zile, mai adaugi 10 pentru interpretarea medicului, intervalul de timp poate fi crucial. Muncind la eficientizare, avem servicii fără concurență, iar rezultatele pe suport DVD pe loc iar interpretarea specialistului radiolog în trei zile lucrătoare”, adaugă tânărul anteprenor.

https://www.money.ro/jeff-bezos-a-trecut-pe-locul-iii-in-topul-celor-mai-bogati/

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.