Horoscop Cristina Demetrescu final de aprilie 2024. Moment unic pentru Tauri

0

Horoscop Cristina Demetrescu final de aprilie 2024. Moment unic pentru Tauri. În ultima parte din luna aprilie se anunță diferite situații.

Cristina Demetrescu a spus ce se întâmplă în viața a două zodii până la finalul lunii aprilie. Fiecare nativ în parte are problemele, dar și surprizele sale.

Pentru Berbec, astrologul anunță o perioadă axată pe bani. S-ar putea să își crească veniturile sau poate chiar să își schimbe locul de muncă.

„Berbecii ar trebui să monetizeze tot ceea ce au mai bun în această perioadă și să își valorifice toate oportunitățile, pentru că această mare conjuncție la ei se situează pe sectorul banilor pe care îi muncesc, banii primiți din salariu. Se poate să li se mărească salariul, pot să negocieze, pot să se angajeze într-un loc nou, dar pe de altă parte să fie conștienți că acum este momentul de a câștiga bani mai mulți pentru ceea ce sunt pregătiți să ofere”, spune astrologul.

Horoscop Cristina Demetrescu final de aprilie 2024. Moment unic pentru Tauri

Pentru Taur urmează un moment unic în viață care vine odată cu o viziune creativă. Doar acești nativi vor știi însă cum să profite de acest lucru.

Cert este că există o forță magnetică care ar putea aduce în viața lor mai tot ceea ce este necesar.

„Pentru Tauri este momentul acela unic în viață. Totul este bazat pe o viziune creativă. Să nu vă aglomerați perioada stând foarte mult, ci să stați cu voi înșivă. Această conjuncție se formează pe Taur, ceea ce înseamnă „eu cu mine”, dar „eu din mine” trebuie să născocesc ceva, trebuie să creez ceva și mai mult decât atât, această conjuncție, care este foarte puternică, este foarte magnetică și atrage înspre noi tot ceea ce avem nevoie, mai ales la Taur, că se formează și această Lună nouă”, adaugă Cristina Demetrescu.