AcasăActualitateSocialHoroscop Cristina Demetrescu, luna decembrie. Noi încerci pentru fiecare zodie

Horoscop Cristina Demetrescu, luna decembrie. Noi încerci pentru fiecare zodie

Horoscop Cristina Demetrescu luna decembrie. Noi încerci pentru fiecare zodie. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul penru luna decembrie. Ultima lună din an aduce optimism, dar și sentimente pozitive pentru unele zodii.

De asemenea, această lună este una în care trebuie să fim sinceri, în timp ce unii nativi pot deveni chiar mai curioși.

„Plantele sunt în zodia Săgetătorului, care este cea mai optimistă și mai pozitivă zodie. Este zodia sincerității, este momentul adevărului. (…) Adevărurile sunt foarte bune, numai că nu sunt bune cele care rănesc. Adevărul trebuie cumva îmbrăcat. Perioada aceasta este ca și cum am merge pe mare. Există și teritorii noi pe care le cucerim pentru că zodia Săgetătorului, Venus, Mercur, Soarele, ultima Lună Nouă, care a fost acolo ne împing departe și ne fac curioși să găsim lucruri noi, să citim lucruri noi, să aflăm lucruri noi”, spune astrologul.

Horoscop Cristina Demetrescu luna decembrie. Noi încerci pentru fiecare zodie

Pentru că avem Marte Retrograd în Gemeni, vor exista câteva tensiuni majore în viața anumitor zodii.

De asemenea, sunt și nativi care se pot confrunta cu frici, dar și cu sentimente negative, până la finalul anului. 

”Pe de altă parte, pe mare există și pirați, acesta este Marte Retrograd în Gemeni, chestii care atacă, care vor să te oprească din drum. Atunci e mult mai bine să fim mai secretoși. Există și naufragiați în această perioadă. Jupiter, Neptun, care sunt în zodia Pești, s-ar putea ca pe unii să îi poziționeze într-o zonă de izolare a vieții lor și să nu găsească o soluție cum să iasă de acolo, cum să se descurce. 

Horoscop Cristina Demetrescu luna decembrie. Noi încerci pentru fiecare zodie

Răspunsul este, întotdeauna, în zodia unde nu sunt planete, pe această cruce dublă, și anume în zodia Fecioarei, ceea ce înseamnă că este o perioadă de ușor sacrificiu, puțină suferință, puțin mai multă muncă, puțin mai multă atenție. Uite și frica, despre care toată lumea spune că este un sentiment negativ. Până la urmă, frica ne leagă foarte mult de instinctul de supraviețuire” , a spus astrologul Cristina Demetrescu, la Pro TV.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.