Horoscop Cristina Demetrescu luna iulie 2023. Mercur trece din Rac în zodia Leu

Horoscop Cristina Demetrescu luna iulie 2023. Mercur trece din Rac în zodia Leu. Cristina Demetrescu spune că în a doua jumătate a lunii iulie, au loc schimbări importante.

Astrologul a explicat că Mercur va trece din zodia Rac în Leu, așa că zona comunicării și a deciziilor va fi vizată.

Horoscop Cristina Demetrescu luna iulie 2023. Mercur trece din Rac în zodia Leu

De asemenea, și planeta Venus, dar și Luna Neagră ar putea să complice lucrurile pentru anumite zodii.

Cristina Demetrescu explică că Marte este la rândul ei planeta războiului și va intra în zodia Fecioară.

Unele vieți ar putea fi date peste cap, adevăruri ar putea să iasă la suprafață, iar acestea sunt doar o parte dintre lucrurile care vor urma.

Horoscop Cristina Demetrescu luna iulie 2023. Mercur trece din Rac în zodia Leu

„În această perioadă, Mercur trece din Rac, unde a fost foarte emotiv, emoţional, în zodia Leu, unde nici acolo nu se simte foarte bine şi face pe directorul. Cineva trebuie să dea milităria jos din pod. Mercur este cel cu comunicarea şi se mai trezeşte unul altul să ia câte o decizie acolo unde nu sunt de luat. Însă, pentru că acolo este şi Venus, a şi retrogradat, este şi Luna Neagră, unele decizii se iau în baza unor pasiuni, a unor idei fixe şi s-ar putea să nu mulţumească pe toată lumea. Foarte mare atenţie, mai ales cei care au funcţii de conducere.

Marte este planeta războiului sau cea care este puţin mai agitată şi intră în zodia Fecioarei. Se va juca de-a chirurgia, la microscop, cu vieţile noastre şi cu tot felul de amănunte din viaţa noastră. Partea bună este că vedem ce nu am văzut de regulă. Partea proastă este că Marte are două tăişuri şi cumva poate să şi doară atât pentru cei care fac lucrul ăsta, cât şi pentru cei care suportă adevărul”, a explicat Cristina Demetrescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed