Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Finalul lunii aduce pierderi pentru Capricorni

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Finalul lunii aduce pierderi pentru Capricorni. Cristina Demetrescu prezintă horoscopul complet pentru ultimele zile din luna septembrie.

Astrologul Cristina Demetrescu spune că la final de septembrie, apar pierderi dar și atenționări pentru zodii.

Capricornul ar putea să sufere o traumă sau să fie supărat. Important este însă să renunțe la mentalitatea lor și să schimbe anumite lucruri.

„Pentru Capricorni, sunt chestiuni care pot veni din pierderi, traume, supărări şi e bine să renunţe un pic la mentalitatea lor bazată pe teluric şi să se ducă mai mult în zona spirituală. Este o perioadă foarte bună pentru lucrul acesta”, spune Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Finalul lunii aduce pierderi pentru Capricorni

Pentru Vărsători, astrologul vine cu un avertisment legat de călătorii. Ar fi bine ca acești nativi să nu călătorească și să aibă grijă la sănătate.

„Vărsătorii să fie atenţi la călătoriile în străinătate, pot întâlni oameni rău-voitori şi e bine să nu plece în zone cu risc. E o perioadă proastă energetic pentru Vărsători, aşa că odihnă mai multă şi atenţie la orgolii în familie, în casă, în relaţia cu partenerii”, a mai adăugat astrologul, la Pro Tv.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed