Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Pagube majore pentru Pești

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Pagube majore pentru Pești. Cristina Demetrescu anunță perioade benefice pentru Vărsători și altele neplăcute pentru Pești.

Cristina Demetrescu spune că în ultima parte a lunii septembrie, Vărsătorul poate să învețe mai multe lucruri interesante, deși nu prea este atentă.

Este important ca orice s-ar întâmpla, acești nativi să nu clacheze, pentru că lucrurile vor lua o întorsătură pozitivă în cazul lor.

„Vărsătorii au o perioadă bună pentru școală, învățat, pentru examene. Atenție, îl au pe Marte în Balanță, iar asta face să își piardă ușor interesul. Ar trebui să își ducă proiectul acesta până la capăt, pentru că sunt într-un punct al evoluției lor.

În punctele acestea există într-adevăr și încercări, îți distrage ceva atenția. Este zodie de aer, își pierde ușor atenția. Deci, să nu clacheze în această perioadă și cumva să treacă pragul acesta, dacă e de învățat, de dat un examen. Poate și din punct de vedere al evoluției spirituale ar putea să înțeleagă mai mult”, arată Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Pagube majore pentru Pești

Peștii pot înregistra pagube. Poate fi vorba despre niște bani, dar și despre oameni. Totodată, este recomandat ca acești nativi să fie atenți la cheltuieli.

În cea de a doua parte a lunii septembrie ar fi bine să nu se dea bani cu împrumut și nici să nu se facă investiții.

„Peștii sunt într-o perioadă mai păguboasă, nu neapărat în sensul rău. Ar trebui să fie mai secretoși, în ceea ce privește bugetul lor, banii pe care îi dețin, să nu știe toată lumea. Este o boală de care Peştii nu se vindecă şi atunci când cineva are nevoie de ceva, Peștele sare înainte de a fi întrebat. Trebuie să controleze mai bine cheltuielile, nu e o perioadă bună pentru investiții, pentru că Marte face ca banii să se piardă, dar nici pentru împrumuturi, nici într-un sens, nici în altul”, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu, la Pro Tv.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed