Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Zile critice pentru aceste zodii

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Zile critice pentru aceste zodii. Cristina Demetrescu spune că în ultima parte a lunii septembrie 2023 se anunță o tensiune.

Astfel, deși Mercur și Venus Retrograd dispar din peisaj, se anunță niște zile cirtice pentru anumite zodii. Fiecare nativ în parte are de învățat câte ceva.

„Exact astăzi este o cuadratură, o tensiune adică, între cei doi benefici, Venus și Jupiter. Asta înseamnă că astăzi, mâine, nu trebuie să forțăm norocul, dar nici să nu pierdem oportunități, adică nici să nu ne hazardăm foarte tare, dar nici să le lăsăm să treacă.

Nu mai este Mercur retrograd, nu mai este Venus retrograd, dar nu se schimbă foarte multe lucruri de acum două-trei săptămâni ca poziție a planetelor în zodii, pentru că Mercur va mai sta două săptămâni în Fecioară şi este sezonul detaliilor. Deci, mai bine să muncim mai mult și să fim mai atenți decât să ne pară rău că am ignorat anumite detalii.

Trebuie să treacă oamenii de pragul acesta sensibil pe care îl induce Marte în Balanță, de a lăsa lucrurile baltă sau de a răspunde la o influență din exterior, să zică „lasă, că nu merită” sau „lasă, că nu o să ai succes”, dar trebuie să facem ce simţim”, explică astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Zile critice pentru aceste zodii

Totodată, aceasta mai spune că va exista și o perioadă importantă pe plan sentimental, mai exact în căsnicii. Planeta Marte va agita spiritele.

„Posibil să urmeze câteva zile mai critice, cu multă încăpăţânare, cu mai mult ego, pentru cei care nu lasă de la ei.

Apoi, urmează o perioadă care va fi importantă din punct de vedere al mariajelor, căsătoriilor, Marte agită puţin spiritele.

În plus, este de muncă în perioada următoare şi foarte multă atenţie la detalii”, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed