Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Zodia care nu se va ține de cuvânt

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Zodia care nu se va ține de cuvânt. Cristina Demetrescu spune că o zodie nu se va ține de cuvânt.

Cristina Demetrescu prezintă horoscopul pentru ultimele zile din luna septembrie. Astfel, fiecare nativ în parte primește un sfat important.

Racul ar fi bine să nu își canalizeze energia pe care o are în mod eronat. Poate să devină agitat, iar asta nu îi va aduce niciun beneficiu.

„În primă fază se simte energic, dar, de fapt, este o energie canalizată prost, care ar putea să îl transforme pe Rac într-o persoană mult mai agitată. Ar putea să își concentreze această energie către lucrările domestice, să renoveze, să finiseze anumite lucrări în casă, mai ales că vine toamna”, spune astrologul.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2023. Zodia care nu se va ține de cuvânt

Leii pe de altă parte, spune Cristina Demetrescu, nu se vor ține de cuvânt. Au pretenții mari și deși promit multe, nu vor face nimic.

„Leii fac declarații și s-ar putea să promită mai mult decât duc la bun final, să aibă pretenții mai mari decât merită şi riscă să nu ducă lucrurile la bun final. Atunci când fac promisiuni este foarte important să se gândească de două ori, pentru că lumea se așteaptă de la ei, la un moment dat, și la un deznodământ”, adaugă Cristina Demetrescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed