x


  • EUR
    4.8340
    USD
    4.1662
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOP FINANCIAR. Se deschide o nouă cale pentru norocoși

HOROSCOP FINANCIAR 6 iunie 2020

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 06.06.2020, 6:07

Berbec 

Azi poate fi ziua unei decizii majore. Este timpul să faci o schimbare în plan profesional şi eşti încurajat de cei din jur să iei o decizie bună. Sprijinul lor moral este mai important în aceste momente, decât sprijinul financiar. 

 

Taur 

Gândeşti diferit față de familia ta şi încerci să le demonstrezi că planurile tale sunt mai bune decât ale lor. Pe de altă parte, trebuie să accepţi o parte din propunerile sau ideile lor, pentru că tot familia este cea care te va susține financiar.   

 

Gemeni 

La serviciu, ceea ce îţi plăcea până acum, nu mai prezintă niciun interes. Ar trebui să îţi schimbi metodele de lucru sau proiectele la care lucrezi de multă vreme, deoarece monotonia şi plictiseala pot conduce la greşeli grave.  

 

Rac  

Este ziua ta liberă, dar se pare că nu vei avea deloc timp liber. Dimineața încă mai ai de lucru, dacă nu ai reușit să termini totul vineri, iar după amiaza trebuie să te ocupi de reparații prin casă. Mai bine chemi un meseriaș, decât să stricit ceva. 

 

Leu 

Ai şanse mari să călătoreşti azi. Nici nu ai nevoie de prea mulți prieteni. Un amic bun din copilărie va fi suficient să te bucuri de o excursie reușită, mai ales dacă sunteți amândoi sportivi și împătimiți cu muntele. Desprinde-te de familie pentru o zi! 

 

Fecioară 

Apar tot felul de probleme legate de bani şi trebuie să iei o decizie care îi poate nemulţumi pe membrii familiei tale. Este posibil să fii criticat pentru cheltuielile pe care le faci, dar îi vei convinge că trebuie să investească în calitate.  

 

Balanță 

Ai nevoie de socializare, ai nevoie de oameni în jurul tău, iar întâlnirile în aer liber sunt posibile, chiar dacă trebuie să fim mai prudenți din cauza epidemiei. Azi ar fi o zi bună să te întâlnești cu un prieten care știe cum să destindă atmosfera.  

 

Scorpion

Stabilitatea în relaţia de cuplu îţi poartă noroc și azi primești încă o dovadă că ești iubit și apreciat. Alături de persoana iubită, vei putea încerca lucruri noi și vei putea pune la cale planuri pentru vara aceasta. 

 

Săgetător 

Schimbările pe care le aşteptai se vor petrece mai repede, dar unele dintre ele nu vor fi conform planurilor tale. Mare atenţie să nu pierzi prea mulţi bani, încercând să îndrepţi lucrurile sau să compensezi cumva alte pierderi. 

 

Capricorn 

O promisiune în care nu mai sperai se va transforma într-o şansă concretă. Cine vrea să te ajute, te ca căuta chiar azi. Lasă deoparte lucrurile pe care nu ai reuşit să le faci până acum. Ţi se deschide o nouă cale în faţă şi merită să o urmezi. 

 

Vărsător 

Tu sau cineva foarte apropiat din familie, soția spre exemplu,gândiți la schimbări majore în locuință, iar planurile pe termen lung vor fi date peste cap. Dar toate schimbările pe care le veți face vor fi spre binele tău şi al familiei. 

 

Pești   

O relaţie foarte importantă din viaţa ta, fie ea sentimentală sau de altă natură, se va schimba în urma unei întâlniri care ar putea avea loc chiar azi. Se pare că acea persoană va deveni mult mai apropiată de tine, poate chiar intimă.