AcasăActualitateSocialHoroscop Mariana Cojocaru luna mai. Sfaturi esențiale pentru Pești

Horoscop Mariana Cojocaru luna mai. Sfaturi esențiale pentru Pești

Horoscop Mariana Cojocaru luna mai. Sfaturi esențiale pentru Pești. Horoscopul prezentat de Mariana Cojocaru le arată Peștilor ce urmează, dar și ce au de făcut mai departe.

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru luna mai. Iar Peștii sunt una dintre zodiile care vor avea aspecte interesante din mai multe puncte de vedere.

Vor exista situații tensionate, dar și blocaje. Din acest motiv, Mariana Cojocaru vine și cu un sfat pentru acești nativi.

Astrologul le recomandă Peștilor să înțeleagă ce nu merge și apoi să rezolve problemele. În rest, lucrurile vor merge de la sine.

Horoscop Mariana Cojocaru luna mai. Sfaturi esențiale pentru Pești

„Peștii au, de departe, aspecte foarte interesante în perioada următoare, pentru că sanctuarul acesta saturnian, îi pune pe Pești într-o situație inedită. Îi împarte în două cete: în cei care înțeleg în profunzime mecanismul acesta profund spiritual și cei care nici măcar nu pun preț pe așa ceva.

Deci, aceeași structură de spirite superioare și spirite care nu au evoluat suficient sau și-au blocat ciclul evolutiv. Unii dau vina pe situația tensionată din exterior, deci întotdeauna vinovații sunt alții, pe urmă, alții nu înțeleg să se adapteze conform astrogramei macro sau a planului universului și a strogramei micro. Pentru că tu ești o rotiță din mecanism și dacă tu nu îți dai seama că ai și tu ceva de înfăptuit, atunci lucrurile nu evoluează cum ar trebui să evolueze.

Recomandări: să înțeleagă dacă rotița asta este defectă și mai ales cu ce trebuie unsă rotița ca să fie funcțională în mecanism şi totul să meargă strună”, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la emisiunea Lumea nevăzută, de la Antena Stars.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.