Horoscop Mariana Cojocaru. Săgetătorii sunt încărcați negativ până la finalul lunii august 2023

Horoscop Mariana Cojocaru. Săgetătorii sunt încărcați negativ până la finalul lunii august 2023. Mariana Cojocaru a explicat ce se va întâmpla cu Săgetătorii până la finalul verii.

Astrologul Mariana Cojocaru spune că aceștia au de rezolvat mai multe probleme din trecut. Sunt lucruri care nu au fost retușate, iar acum a venit momentul potrivit.

De asemenea, deși la prima vedere totul pare roz, Mariana Cojocaru spune că Săgetătorul va avea parte și de energii negative.

Ar fi bine deci ca până la finalul lunii august, acești nativi să nu facă rău nimănui și să înțeleagă restanțele karmice pe care le au.

Horoscop Mariana Cojocaru. Săgetătorii sunt încărcați negativ până la finalul lunii august 2023

„Săgetătorii în august vor medita ca să înțeleagă ce au încă de rezolvat cu ei, deci un fel de restanțe interioare pe care nu le-au rezolvat, nu le-au retușat, nu le-au înțeles la adevărata lor valoare sau ca informație. Din perspectivă negativă, chiar malefică, datorită magnetismului interior, ceea ce ar putea să fie pozitiv la o primă vedere s-ar putea transforma în negativ şi ce este negativ brusc să se trezească că se transformă în pozitiv, pentru că nu e nimeni 100% pur, că n-ar mai fi pe pământ.

Prin urmare, Săgetătorii nu au voie să facă rău, nu au voie să gândească de rău pe cineva, ca să activăm partea pozitivă a lucrurilor. De asemenea, trebuie să înțeleagă și restanțe mai au încă pe karmă sau în interior, neînțelese, ca să poată să-și şlefuiască personalitatea ca pe un diamant brut, să devină valoroși.

Există risc de a nu înțelege mesajele, există risc de accidente din cauza unor chestiuni din trecut sau legate de neatenție, de dezorientare în viață, de relații sentimentale pe care le-au tulburat sau pot aduce acasă aventuri – aventuri de-o vară, de-o seară, aventuri la drum lung, pe termen scurt, dar extrem de riscante”, a spus Mariana Cojocaru, la Antena Stars.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed