AcasăActualitateHoroscop pentru luna august 2022. Cele 5 zodii care vor excela în...

Horoscop pentru luna august 2022. Cele 5 zodii care vor excela în ultima lună de vară

Horoscop pentru luna august 2022. Cele 5 zodii care vor excela în ultima lună de vară. Ultima lună de vară aduce succesuri, dar și noi vești pentru multe zodii.

Peștii, Vărsătorii, Scorpionii, Leii, dar și Berbecii au șansa de a excela în luna august 2022. Iată previziunile făcute de diane.ro pentru ultima lună de vară:

BERBEC – își eficientizează munca prin concentrarea intensă și luarea în atenție a detaliilor semnificative ale însărcinărilor sale, și poate primi favoruri din partea șefilor săi. Este preocupat să-și verifice și optimizeze starea sa de sănătate. Oportunitățile din dragoste par să-l pândească la tot pasul. În caz că este singur, are posibilitatea să fie antrenat într-o poveste de iubire incitantă, plină de surprize și răsturnări de situații spectaculoase.

TAUR – reușește să-și clarifice perspectivele din toate planurile existenței sale. Își explică sugestiv, foarte concret gândurile și poate interacționa cu o grămadă de oameni din diferite paliere sociale. Își manifestă creativitatea în aproape tot ce are de făcut. În dragoste, nu este deloc interesat de aventuri trecătoare, superficiale. Este foarte sensibil din punct de vedere emoțional, așa că se poate atașa afectiv de cineva care-i inspiră siguranță, îi dă senzația că-l poate proteja.

GEMENI – își exprimă aproape neîngrădit cele mai intime emoții și simțăminte. Sunt capabili să descopere conexiuni dintre evenimente din trecut și chestiuni care-i preocupă în prezent, ceea ce-i sprijină să se debaraseze de dificultăți persistente. Tind să preia inițiativa în activitățile familiale, așezând mai presus de orice nevoile tuturor persoanelor îndrăgite.

RAC – Profită de o accelerare a proceselor sale mentale, care-l favorizează în studii, lectură și comunicarea cu ceilalți. Evenimentele prin care trece iau o turnură tot mai rapidă, așa că trebuie să fie mereu atent, receptiv, pregătit pentru ceva nou. Își exprimă cu autoritate și forță de convingere interesele. Se descurcă bine cu banii dar, câteodată, îi poate cheltui cu ușurință, mai ales pentru lucruri frumoase.

LEU – trece printr-o perioadă favorabilă trasării de planuri de afaceri și punerii la punct a unor noi metode de a-și spori veniturile. Poate semna înțelegeri și contracte promițătoare în afaceri. Este mult mai prezentabil și mai direct în interacțiunea cu oamenii și își dorește să guste din plin din toate plăcerile pe care i le oferă existența. Posedat de o inspirație de zile mari în îmbunătățirea imaginii sale exterioare, are o atractivitate ce îi dăruiește mari oportunități în dragoste.

FECIOARĂ – se remarcă prin viteza substanțială de reacție, agilitatea gândirii, încredere în sine din punct de vedere intelectual, expresivitatea comunicării lor. Au posibilitatea să-și mărească impactul asupra celor din preajma lor, punându-se în cea mai bună lumină și impunându-și autoritatea și prestigiul. Câteodată, sunt cotropiți de nevoia de a ieși de sub farurile reflectoarelor pentru a-și regăsi dragostea față de ei înșiși și a se dedica pasiunilor lor.

BALANȚĂ – se vestește, inițial, un răstimp de reculegere, meditație, asumarea unei perspective spirituale asupra existenței, în decursul căruia pare să fie traversată de bruște străfulgerări intuitive, ce îi conferă o gândire unică, originală. Este optimistă despre viitorul său și e înclinată să se delecteze cu lucruri neobișnuite, neconvenționale. Relaționarea cu prietenii i se optimizează și îi dăruiește clipe de fericire memorabile.

SCORPION – acesta este deschis să învețe de la oameni proveniți din toate straturile sociale și de la prieteni, grupuri la care a aderat. Se implică în conversații fertile, animate, cu colegii și amicii, și poate face niște călătorii scurte alături de ei. Poate închega alianțe cu persoane influente, cu un statut înalt. Se evidențiază printr-o mai mare creativitate în muncă, îndeosebi într-un domeniu artistic.

SĂGETĂTOR – este, încă de la debutul lui august, extrem de ocupat la serviciu, inclusiv în comunicări frecvente cu șefii sau patronii. Își dorește putere și autoritate, dar aceste lucruri presupun mai multe îndatoriri, obligații. Poate lua în calcul posibilitatea de a-și perfecționa abilitățile profesionale. În a doua parte a lunii, poate întoarce, însă, foaia, pentru a se îndepărta de monotonia cotidiană, a se bucura de libertate și a se îndrepta spre noi căi de a trăi și a gândi.

CAPRICORN – se anunță un răstimp favorabil călătoriilor, preluării unei filosofii de viață individuale, uneia mai extinse, sugerate de conversațiile sale cu oameni deosebiți, ori de un fel de guru spiritual. Nu se mulțumește cu stratul superficial al realitățîi, și este motivat să investigheze orice lucru până în miezul său. Dacă este deja parte a unei conexiuni amoroase, aceasta câștigă în intensitate erotică și aprofundare a sentimentelor reciproce.

VĂRSĂTOR – Are prilejul să intre în contact cu aspecte ascunse până acum ale lumii sale lăuntrice, să-și aducă la lumină impulsuri subconștiente și să le treacă prin filtrul rațiunii, deslușind care-i sunt benefice și care nu. Se poate dedica unor asocieri financiare sau de afaceri pline de făgăduințe, și-și poate mări contul din bancă grație unei moșteniri, unor investiții mai vechi ori chiar a unui câștig la loto!

PEȘTI – își măresc considerabil comunicarea cu persoane semnificative din traiul lor și parteneri personali, profesionali, sociali și de afaceri. Este o vreme favorabilă discutării despre unele dificultăți ivite în astfel de relații. Totodată, este una auspicioasă negocierilor și semnării de contracte. Sunt motivați să-și organizeze și restructureze sarcinile profesionale, astfel încât să se apropie cât mai mult de perfecțiune în acestea. De asemenea, munca sa pare să ia o turnură mai creativă și mai plăcută. Previziunile, pe larg, pe Diane.ro.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.