AcasăActualitateHoroscop vară 2023 Cristina Demetrescu. Legătura dintre Luna Neagră și Lei

Horoscop vară 2023 Cristina Demetrescu. Legătura dintre Luna Neagră și Lei

Horoscop vară 2023 Cristina Demetrescu. Legătura dintre Luna Neagră și Lei. Cristina Demetrescu spune că în vara anului 2023, tranzitul lunii negre va avea un efect și asupra Leilor.

Acești nativi încep să vadă lucrurile într-o manieră destul de diferită. De asemenea, astrologul îi avertizează pe Lei să fie atenți la bani, în special la diferite împrumuturi.

”Dincolo de tranzitul Lunii Negre care ne supără pe toți, din punct de vedere al verii, este posibil ca el să fie contra tuturor lucrurilor, pentru că el vede totul foarte diferit și să-și atragă conflicte. Pe de altă parte, este pe un tranzit foarte bun, dacă nu se blochează, e foarte posibil să fie una dintre cele mai binecuvântate zodii.

Horoscop vară 2023 Cristina Demetrescu. Legătura dintre Luna Neagră și Lei

Trebuie să fie atent și la bani, la sumele care îl depășesc, pe care nu are de unde să le dea înapoi”, spune astrologul.

Pentru Raci, horoscopul vara 2023 aduce lecții important și oportunități mari. Se deblochează anumite situații, iar acești nativi au o energie bună.

De asemenea, sunt una dintre zodiile protejate și binecuvântate în următoarele luni de zile.

”Sunt într-o perioadă de evoluție, de învățare, trebuie să-și facă curaj. Este într-o perioadă foarte expansivă, iar oportunitățile sunt puțin mai departe. Dacă te simți blocat, trebuie să-ți faci curaj. Există o energie bună pentru el, doar că el nu riscă.

Este o zodie protejată și binecuvântată, una dintre cele mai intuitive zodii, ceea ce simte, trebuie să pună în practică. Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”, precizează Cristina Demetrescu.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.