Îl vreți pe Rică Răducanu la petrecerile voastre? Vine și contracost. ”Mă duc acolo unde oamenii mă vor”

Legenda fotbalului nostru, Rică Răducanu încearcă să se descurce, la 75 de ani, cu o pensie de 18.000 lei. Și a găsit o soluție decentă. Participă contracost la evenimentele românilor ce-l admiră.

Fostul portar al naționalei, jucător din istoria clubului Rapid București, unde a activat aproape toată cariera, nu îi este rușine că muncească, chiar și la vârsta sa, ba chiar are parte de o muncă plăcută, distractivă. Rică Răducanu își suplimentează veniturile acceptând invitațiile  multor români, admiratori ai săi, dornici să-l aibă alături la evenimentele fericire din viața lor. ”O rușine este să nu muncești și să întinzi mâna. Eu mă duc acolo unde oamenii mă vor, unde mă simt apreciat. Da, tată, sunt plătit pentru munca mea, nu este nicio rușine în asta. Eu nu mă plâng la nimeni, nu aștept de la nimeni nimic. Nu spun eu că am fost mare și tare și merit recompensat.

Clipe de cumpănă pentru Victor Socaciu. A fost iar operat după transplantul de rinichi!

Îl vreți pe Rică Răducanu la petrecerile voastre? Vedetanul portar al naționalei participă contracost

Eu pun osul la treabă, nu mă dau în lături”,  spune legendarul Rică Răducanu. ”După 50 de ani de muncă am 1800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta. Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin! Mă dor toate oasele, chiar și genunchii. Înainte mai făceam sport, mai mergeam la câte o saună, acum nimic. Mie îmi place altfel, să merg, să văd lumea asta, așa am fost o viață întreagă. Acum s-au schimbat vremurile, nu mai este ce a fost”, a povestit nea Rică, în stilul ce l-a făcut popular.

Tot mai puțini români în România. Câți mai suntem după teribilul an 2020

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed