AcasăMoney&PeopleClipe de cumpănă pentru Victor Socaciu. A fost iar operat după transplantul...

Clipe de cumpănă pentru Victor Socaciu. A fost iar operat după transplantul de rinichi!

Marele solist folk Victor Socaciu a fost supus unei noi operații la rinichi. Artistul care a traversat mai multe cumpene în ultimii ani, se află în convalescență,  starea sa fiind relativ bună.

Anul trecut, Socaciu (68 de ani), care suferă de diabet, insuficiență renală cronică și a fost supus unui transplant de rinichi, a trecut cu emoții prin Covid-10. Cel ce a pus bazele celui mai vechi festival dedicat folk-ului, ”Om Bun”, autorul nepieritoarelor melodii ”Oltule”, Roata” ori  ”Anii trec”, urma să cânte ieri la Brașov Folk Fest însă le-a promis admiratorilor muzicii sale că va fi iar pe scenă de luna viitoare.

Sunt vedete cunoscute și continua să locuiască în garsoniere! George Mihăiță face și 7000 euro pe lună

Victor Socaciu a fost iar operat după transplantul de rinichi!

”Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență”, a transmis Socaciu, cântărețul căruia rinichii unui copil aflat în moarte clinică i-au salvat viața, însă l-au adus și în fața procurorilor DIICOT. În 2019, el a fost acuzat că ar fi primit organele ”peste rând”, înaitea altor bolnavi aflți într-o stare mult mai gravă.

Victor Socaciu și-a reluat activitatea concertistică după mulți ani în care s-a aflat în lumea politicului. Activitate luată în derâdere, mai ales datorită unui refren de-al său lansat anterior funcțiilor sale politice (fost parlamentar): ”Opozanţi şi potentaţi, ăia hoţi, ăştia hoţi, mama lor la toţi!” (melodia ”Mama lor de hoţi”).Câțiva ani a ocupat funcția de Consul General al României la Montreal.

Tatăl biologic al lui Cabral a fost arestat în Congo ”Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând!”

Ultimele Articole