Tatăl biologic al lui Cabral a fost arestat în Congo ”Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând!”

Tatăl biologic al lui Cabral, fost Ministrul al Sănătății, Alexandre Ibacka-Dzabana a fost arestat în țara sa. Medicul (77 ani) este în spatele gratiilor din luna martie a.c., chiar înaintea alegerilor din țara vest africană, pe motiv că a încercat să ”destabilizeze procesul electoral”.

Inițial s-a crezut că a fost răpit deoarece cei ce l-au ridicat din fața casei sale erau civili. Președinte asociației Platforma Congoleze este pus sub acuzare pentru atentat la siguranța națională și închis la principala închisoare din Brazzaville, capital statului. Tatăl vedetei Pro tv este un critic al actualului regim condus de Denis Sassou Nguesso. Organizația Amnesty International a trimis o scrisoare adresată Ministrului Justiției din Congo și ambasadorului acestui stat în SUA pentru a afla amănunte.

Cabral și-a cunoscut tatăl biologic abia în adolescență. Nu a avut o relație extraordinară cu el dat fiind faptul că l-a părăsit, pe el și mama sa. Totuși Alexandre Ibacka-Dzabana a revenit în România în 2011, la nunta lui Cabral cu Andreea Pătrașcu.

”Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, povestea Cabral despre relația cu tatăl său.

Tatăl biologic al lui Cabral a fost arestat în Congo

Gabriel Coveșeanu pleacă de la ”Vorbește lumea” (Pro Tv)

Tatăl biologic al lui Cabral a fost arestat în Congo

”Alexandre a venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar.”, a scris Cabral pe blogul său.

Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași. Fosta jurată de la ”Dansez pentru tine” este cercetată și se află sub control judiciar

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri