Gabriel Coveșeanu pleacă de la ”Vorbește lumea” (Pro Tv)

După 6 ani, Gabriel Coveșeanu pleacă de la ”Vorbește lumea”, una dintre cele mai populare emisiuni de la Pro TV. În locul său revine Adela Popescu, solista și actrița Adela Popescu care renunțase temporar la emisiune deoarece a născut.

Noul sezon al emisiunii va începe luni fără Cove, cel care s-a aflat la cârma emisiunii din ianuarie 2016. În ultimii ani, Cove a prezentat emisiunea alături de Nadine, Sore, Vica Blochuina, Theo Rose și Lora. Cove, prima reacție: ”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește lumea».

Vica Blochina, dată afară din apartament din cauza datoriilor la întreținere! Imobilul urmează să fie scos la licitație

Gabriel Coveșeanu pleacă de la ”Vorbește lumea”

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”
”Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, își anunță Adela Popescu revenirea la pupitrul emisiunii.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru cei mai fericiți țărani. ”Creștem găini și cultivm zarzavaturi”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri