Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași. Fosta jurată de la ”Dansez pentru tine” este cercetată și se află sub control judiciar

Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași. Fosta jurată de la ”Dansez pentru tine” este cercetată pentru delapidare.

Numele cunoscuta regizoare de teatru și opera se află într-un dosar de fraudă în care este principalul suspect. În luna martie, Beatrice Rancea a fost ”vizitată” de mascați acasă după un raport al Curţii de Conturi care relevă numeroase nereguli de care s-ar face vinovată managerul instuituţiei. Beatrice Rancea, care se află sub control judiciar, fiind acuzată de constituirea unui grup infracțional, fusese suspendată de Ministerrul Culturii din funcția de director al Operei Naționale din Iași.

Mâine se prăzmuiește Tăierea capului Sf. Ion Botezătorul. Zi de post negru! Tradiții și obiceiuri

Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași. Fosta jurată de la ”Dansez pentru tine” este cercetată și se află sub control judiciar

În demisie, Beatrice Rancea a scris că anumite persoane i-au pătat imaginea prin acțiuni grave.„Realizările mele ca manager au fost în ultimul timp denigrate și condamnate, fiind puse într-o lupă meschină și denigratoare. Erijându-se în justițiari, anumite persoane au început o campanie de discreditare publică, acuzându-mă de acțiuni din cele mai grave, cu intenția de a-mi leza imaginea și reputația, vizând doar vacantarea postului de manager, atât de vânat de cei care acum mă blamează. Cei care mă blamează au avut concursul autorităților, care mi-au spus textual, încă din luna martie a anului 2021, că nu mă pot întoarce în instituție”, a scris fosta balerină în demisie.

Gabriel Coveșeanu pleacă de la ”Vorbește lumea” (Pro Tv)

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed