Imagini cu drumul care a ucis trei mineri! ”Câtă mocirlă e după ce au băgat lama de buldozer, vă dați seama cum era înainte?” FOTO

Pe pagina de Facebook Știri din minerit au apărut mai multe fotografii cu drumul unde a avut loc accidentul care s-a soldat cu moartea a trei mineri și rănirea altor zece. ”Dacă în poză se vede câtă mocirlă e pe podul de traversare, chiar după ce au băgat lama de buldozer! Cum a fost înainte de accident?” se spune în comentariul care însoțește imaginile.

Un accident soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor zece a avut loc marţi, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, situată pe raza localităţii Mătăsari. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orei 13:30, un bărbat, de 51 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce conducea o autoutilitară în incinta Carierei Jilţ, în care erau transportaţi angajaţi ai carierei miniere, a pierdut controlul autovehiculului la trecerea peste un pod amenajat peste benzile transportoare, răsturnându-se la o diferenţă de circa 3 metri de sol.

„Toate drumurile din carieră, după o perioadă cu precipitații, așa sunt. Nu i-am pus eu să intre 25 de persoane într-un mijloc de transport. Nu i-am pus. Din păcate au ales această soluție, să se urce mai mulți, ca să ajungă mai repede.”, a declarat directorul Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan. El a mai adăugat că tancheta cu care erau tranportați este destinată transportului de marfă, nu celui de persoane, potrivit Gazeta de Sud. „Nu pot sa fiu eu de vină. Eu dacă eram acolo nu dădeam o dispoziție să se urce toți.”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed