Imagini noi de la FOIȘOR: Activista CERVA a îmbrâncit și înjurat un ambulanțier

0
62

Apar noi scene revoltatoare care au fost filmate in noapte de vineri in fata Spitalului Foisor. Activista PSD Codruta Cerva a imbramcit un ambulantier si l-a injurat apoi, zbierand: „Fir-ati ai dracu’ cu salvarea voastra sa fiti, criminalii dracu care sunteti!”.

 

TRAGEDIE: A născut mai repede pentru a-şi salva copilul, apoi a murit răpusă de COVID

 

 

Codruta Cerva, intens promovata de Romania TV, se lipise de o targa si ii bagase telefonul in fata unei paciente pentru a o filma. „Sunteti operata, de ce v-ati operat?”, o intreba insistent Cerva.

Ambulantierul care manevra targa a atins-o pe Cerva, moment in care activista PSD a reactionat isteric, imbrancindu-l si injurandu-l pe acesta: „Bai, asta! Bai, asta! Fir-ati ai dracu’ cu salvarea voastra sa fiti, criminalii dracu care sunteti!”.

 

”Capul lui Voiculescu îl vrem!” Ce se află, de fapt, în spatele scandalului de la ”Foișor”

 

 

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat sambata seara ca deja au fost internati la Spitalul Foisor 7 pacienti cu COVID-19 la ATI, iar transferul bolnavilor va continua la interval de aproximativ 60 – 90 minute.

Totodata, in paralel, au sosit la Spitalul Foisor de la unitatile de primiri urgente si pacienti care au nevoie doar de oxigen pe sectie obisnuita, a spus Arafat.

Activista PSD Codruta Cerva si negationistul Pompiliu Diplan au provocat scandal, vineri noapte, in fata Spitalul de Ortopedie „Foisor” din Capitala dupa ce Raed Arafat a decis ca pacientii sa fie transferati la alte spitale. „Foisor” devine spital COVID.

Codruta Cerva a venit in fata spitalului si a inceput sa tipe in fata jandarmilor: „De ce ascultati ordinele lui Arafat? De ce va bateti joc de romani?”.

 

Jandarmii i-au cerut sa faca loc si sa elibereze intrarea in spital.  „Nu ne dam la o parte, vrem sa stim de ce au fost scosi din spitale”, a zbierat Cerva.

Ea a continuat apoi sa tipe si sa planga in fata spitalului, in timp ce era filmata de Romania TV. „Noaptea, ca hotii, sunt scosi oameni cu durere din spital”, a declarat apoi Cerva la RTV.

 

De altfel, Cerva are o relatie foarte apropiata cu Romania TV, ea stand mai tot timpul alaturi de trimisul acestui post TV.