AcasăInstant Articles”Capul lui Voiculescu îl vrem!” Ce se află, de fapt, în spatele...

”Capul lui Voiculescu îl vrem!” Ce se află, de fapt, în spatele scandalului de la ”Foișor”

Antena 3, Romania TV, B1 TV, PSD, AUR, grupari din PNL, istericii anti-masca, toti au facut front comun in aceste zile pentru a-l lichida pe Vlad Voiculescu. Simpla enumerare a acestor entitati, autointitulate de presa, si a anexelor din politica ale gruparilor mafiote arata care este adevarata miza a razboiului: banii, multi bani.

 

Spitalul Foișor devine spital Covid-19! Scene dure cu pacienții pe targă sau în cărucioare

 

Transferul pacientilor de la Spitalul „Foisor” este cel mai recent scandal premeditat in care este aruncat Vlad Voiculescu. Cazul este fabricat dupa retetele clasice de manipulare. Subiect cu mare impact emotional (oameni bolnavi), incompetenta autoritatilor (bolnavi transferati noaptea), revolta oamenilor (protestul din fata spitalului), toate impachetate bine si apoi lansate ca ghiulele din gurile de tun mediatice.

Analistul Sorin Ionita a explicat intr-un mod cat se poate de logic cum a fost construita aceasta noua ghiulea.

 

Când se redeschid sălile de FITNESS. Vești proaste pentru mii de români

 

 

„Spitalul Foisor are acces auto si curticica, deci macar pentru pacientii imobilizati suirea in masini se putea face discret, fara balamuc TV. Dar evident, efectul artistic de mahala n-ar mai fi fost acelasi. Frumoasa regie de pus poalele in cap a managerului Cristian Stoica a functionat perfect. Pentru cine nu stie, omul e de-al lui Firea, acum in subordonarea lui Nicusor. Cine a fost prima pe camera cu comentarii? Firea, normal. Remarcabil cat de profesionista e presa in a evita exact actorul principal al scenetei de ieri, parca omul Stoica & telefonul sau mobil de aranjat chestii nici nu exista.

Iar cei care l-au trimis pe Arafat la origini, ‘in tara lui’, au fost montati tot de aia cu taraboiul pro-Arafat din 2012: eveniment stradal TV. Arafat nefiind desigur miza reala nici in 2012, nici in 2021. Ca asa e viata, se suceste si te bate pe unde ai pacatuit”, a scris Ionita pe Facebook.

Ne aflam iata in fata unui nou caz in care structuri conectate la banii publici incearca sa elimine un adversar care le pune in pericol afacerile. Iar afacerile in domeniul sanatatii sunt printre cele mai mari si mai profitabile, mai ales in actualul context epidemic. In 2018, Laura Codruta Kovesi anunta ca „cele mai mari spagi se dau in sistemul medical”, asta ca sa vedeti cat de profitabile sunt biznisurile grav deranjate de actiunile lui Vlad Voiculescu.

”S-au identificat 5 domenii de coruptie in sistemul de sanatate din Romania. Este vorba in primul rand despre achizitiile publice, despre spitale, farmacii, medici sau personal auxiliar.

In domeniul sanatatii se primesc mite mult mai mari, cu procente intre 5-20% din valoarea facturilor. Atunci cand vorbim de procentul mitei putem constata din investigatiile DNA ca in domeniul sanatatii pare ca procentul este mult mai mare fata de alte domenii, cum este infrastructura, unde de obicei este 2 % sau achizitii publice unde procentul este intre 10 si 15 %. De obicei mita se da direct managerului sau este mascata prin plata unor servicii fictive de consultanta, catre firme care sunt controlate de managerii de spital prin alte firme, care sunt in legatura cu acesi manageri. Am constatat ca sunt infiintate si firme offshore pentru a ascunde mita.

Am intalnit si cazuri in care un manager primea bani de la mai multe firme cu care spitalul avea contracte. Beneficiind de un mandat lung in aceasta functie, managerul de spital a primit in decursul timpului peste 1,2 milioane de euro mita”, dezvaluia Kovesi.

 

In cele aproape patru luni de cand este ministru, Vlad Voiculescu a produs mari daune retelelor care se alimenteaza cu bani din sistemul de sanatate. A schimbat manageri de spitale care erau sudati in scaune de zeci de ani si forteaza o transparentizare totala a cheltuirii banilor publici. Cum sa poata fi tolerat asa ceva si cum isi inchipuie cineva ca astfel de actiuni nu au consecinte din partea gruparilor mafiote?

Lichidarea lui Vlad Voiculescu a devenit o problema de extrema urgenta pentru mafia din sanatate, care actioneaza acum pe deja cunoscutele si batatoritele cai specifice statelor slabe: linsaj mediatic si executie politica prin utilizarea soldatilor plantati la varful partidelor.

PNL priveste in tacere insa se insala daca crede ca va avea de castigat de pe urma fragilizarii USRPLUS in acest razboi salbatic declansat impotriva lui Vlad Voiculescu. O eventuala eliminare a lui Voiculescu va duce apoi la eliminarea tintei numarul doi, Catalin Drula. Apoi, credeti ca se vor opri? Vor ajunge la urmatoarea tinta, Florin Citu. Desigur, sunt grupari in PNL, precum cea reprezentata de Ben Oni Ardelean, care sunt foarte incantate de un asemenea scenariu, insa partidul se va face praf mai ceva ca PNTCD dupa ce va accepta ajutorul generos al PSD pentru a ramane la guvernare. Pentru ca aici se va ajunge, USRPLUS a mentionat deja clar vineri ca il sustine 100% in continuare pe Vlad Voiculescu.

Pe scurt, strategia mafiei este urmatoarea. Pe termen scurt, eliminarea lui Vlad Voiculescu si apoi imediat a lui Catalin Drula. Pe termen mediu, eliminarea lui Florin Citu. Pe termen lung, in maxim un an, revenirea PSD la guvernare intr-un asa zis guvern de uniune nationala. Pentru a se atinge aceste tinte apar toate aceste scandaluri, cum este cel premeditat de la Spitalul „Foisor”, si vor mai fi inca multe altele la fel de fals provocate si tot mai isterice.

Ultimele Articole