AcasăEconomieAgriculturaImagini virale cu Petre Daea. Ministrul Agriculturii doarme și sforăie în direct

Imagini virale cu Petre Daea. Ministrul Agriculturii doarme și sforăie în direct

O înregistrare în care Ministrul Agriculturii, Petre Daea, pare că doarme și sforăie în timpul unei intervenții în direct, s-a viralizat pe rețelele sociale.

Ministrul Petre Daea a fost sunat și întrebat despre soarta fermierilor români, amenințați de faliment, în contextul prețurilor scăzute ale cerealelor din Ucraina.

Atunci când Petre Daea a intrat în dirext de la capătul firului se auzea respirația unui om care doarme și chiar sforăie.

„Ne auziți, domnule ministru? Refacem legătura”, a spus prezentatoarea după câteva secunde de nedumerire. Secvența a fost postată pe contul de TikTok @bramburas, de unde s-a viralizat rapid.

„Fac balet cu mintea tot timpul”

Recent, Petre Daea a declarat că „tot timpul fac balet cu mintea, referindu-se la acuzațiile potrivit cărora „face balet în lanul de porumb”

„Eu sunt ca panoul fotovoltaic. Mă încarc dacă e soare, iar noaptea am energie de peste zi. Aşa că nu stau deloc. Funcţionez tot timpul cu gândul că îmi fac datoria faţă de misiunea pe care mi-au încredinţat-o, prin decizie politică, prin decizie administrativă, prin orice. În momentul când te-ai aşezat pe scaunul răspunderii ministeriale să ştii că eşti responsabil pentru tot, iar tu eşti primul lucrător în minister şi nu altceva”, a conchis Petre Daea.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.