În ce vilă cochetă s-a mutat Geanina Ilieș /FOTO! Ce afacere prosperă are în afara televiziunii

Frumoasa știristă Geanina Ilieș s-a reîntos la prima iubire, televiziunea, după o lungă pauză în care și-a pus pe picioare o afacere.Un salon de înfrumusețare la care a visat mult, business căruia îi cunoaște toate secretele.

 După ani în care și-a subliniat frumusețea prin beauty saloane, știrista a părăsit lumea televiziunii pentru a-și deschide propriul centru, ce-i poartă numele. Care îi merge bine, afacere pe care a dezvoltat-o în ultimii cinci ani și care îi aduce și beneficii vizibile. De pildă posibilitatea de a se muta cu fiul său dintr-un apartament, într-o cochetă vilă situată într-o zonă bună, în apropierea Bucureștiului. Loc unde fosta prezentatoare Pro TV și Antena 1 (37 de ani), se ocupă singură și nu se dă în lături de la treburile ce țin de întreținerea curții.

În ce vilă cochetă s-a mutat Geanina Ilieș! ”Acasă e locul meu preferat. În mijlocul agitație săptămânii, casa mea devine sanctuarul meu personal. Aici pot să mă refugiez de stresul zilnic și o fac cum știu eu mai bine. Fie că e vorba de o carte bună, un serial, puțină curățenie, muzică bună, acasă este locul unde îmi găsesc pacea în mijlocul haosului”, spune Geanina Ilieș care, de când are afacerea sa, se ocupă de întreținerea imaginii multor celebrități feminine de la noi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed