În proces cu Antena 1, Cătălin Scărlătescu a dat în judecată postul, la rândul său: ”Nu ne-au plătit salariile!”

Peste câteva zile începe un nou sezon ”Chefi la Cuțite”, însă fără consacrații Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Sunt pârâți într-un proces intentant de Antena Group după demisia lor de la cârma emisiunii (acțiune în instanță în care li se cer despăgubiri pentru decizia lor de a nu mai continua să apară în noul sezon al emisiunii), dar și reclamanți. Cei trei bucătari de renume au oferit primele declarații despre procesul intentat la rândul lor fostului angajator. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, care  au fost prezenți din 2016 la ”Chefi la cuțite”, au deschis propria lor acțiune cu scopul de a-și primi salariile.

Scărlătescu: ”Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare

În proces cu Antena 1, Cătălin Scărlătescu a dat în judecată postul, la rândul său! ”Antena 1 nu ne-a dat banii pe sezonul 12, pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții. După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… săracii, băieții ăia care au cerut milioane, știu să numere atât? Nu este o situație delicată, vă spune Scărlătescu, Antena 1 o face delicată. Antena 1 visează cai verzi pe pereți (…) Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating. Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alții și mi-au oprit din bani”, a spus Cătălin Scărlătescu despre procesul deschis postului de televiziune.

De partea cealaltă, oficialii Antena 1 contestă declarațiile bucătarului de televiziune: ”Antena Group şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale faţă de Cătălin Scărlătescu. Ca urmare a încălcării obligaţiilor contractuale de către acesta, s-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group, situaţie care este în analiza instanţelor de judecată.”Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed