AcasăMoney&PeopleIncredibil pe ce a cheltuit Cătălin Scărlătescu cei mai mulți bani în...

Incredibil pe ce a cheltuit Cătălin Scărlătescu cei mai mulți bani în viața sa! ”S-au dus pe…”

La 50 de ani, Cătălin Scărlătescu se consideră un om cu adevărat bogat. Nu în sensul material, însă este printre puținii profesioniști în bucătărie care se poate lăuda că a investit sute de mii de euro pentru cultivarea gustului său.

Vedeta Antena 1 a trebuit să vadă zeci de țări pentru a se desăvârși în arta culinară. O cheltuială colosală, însă o consideră nu doar o  experiență de viață.

”Toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile. În plus, am văzut 50 de state și am mâncat în 50 de mari orașe, poate chiar mai mult”, spune Scărlătescu, unul din bucătarii români care au făcut avere din meseria sa, și care adaugă că ”a muncit pe bani buni întotdeauna”, așa că a putut să-și finanțeze singur plecările exclusiviste, în scop profesional.

Cătălin Scărlătescu a plătit să mănânce în peste 50 de țări pentru a se desăvârși în bucătărie

”Te duc în lumea asta în niște locuri, când intri înăuntru vine șampania pe masă. În Bretania, e un hotel unde dacă vrei să stai e 3.000 pe noapte, dar sus la bar, când am ajuns, ăia știau cum mă cheamă cu nume și prenume”, i-a spus Scărlătescu, unul dintre cei mai bine cotați bucătoari din România, lui Speak. ”Banii mei s-au dus pe mâncare și băutură”, conchide chef Scărlătescu.

Înainte de plecarea sa la ”American Express”, Cătălin Scărlătescu și-a deschis un nou restaurant, de acestă dată, nu unul în care goar gătește ci este chiar al său.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.