AcasăMoney&PeopleDuminică începe ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul toamnei la Pro TV

Duminică începe ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul toamnei la Pro TV

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine în grila Pro TV după 7 ani de la prima ediție. 12 celebrități s-au prins în acestă aventură ce are loc în Republica Dominicană.

Încă de la sosirea lor în campusul emisiunii concurenții au fost întâmpinați cu un meniu aparte: frigărui de insect, ochi de vacă, creier pe pat de gândaci ori tarantula la grătar. În urma ”apetisantei” cine, doi dintre concurenți vor fi desemnați drept lideri de echipă. Cei 12 vor intra într-o competiție acerbă pentru titlul de ”Rege” ori ”Regină a Junglei”.

”Când oamenii văd prin ce trec concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! apare rapid prima întrebare: cum i-ați convins să participe?! Pentru că de la primul cadru și până la ultimul… pare că e prea mult. Vezi că e prea mult din reacția concurenților la stres, din chinul evident prin care trec la fiecare probă, prin schimbările fizice majore prin care trec într-o perioadă chiar scurtă… dar, totuși, sunt puțini cei care cedează. Dacă te uiți la concurenți, și nu contează că-s tineri sau bătrâni, că-s mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți.

Maria Ciobanu împlinește astăzi 85 de ani! ”Sunt un om norocos, mi-a lăsat Dumnezeu mai mult decât am visat”

Duminică începe ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Îți dai seama că ei se luptă în primul rând cu propriile limite, propriile frici și scârbe, au ales să intre în experimentul ăsta pentru a demonstra ceva. Și pare, cel puțin până acum, că unii dintre ei reușesc să arate că sunt mult mai puternici decât părea inițial. Emisiunea îți poate plăcea mai mult sau mai puțin. Dar efortul lor este unul de admirat…”, a spus Cabral, coprezentator al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Adela Popescu.Lidia Buble, Cornel Palade și Giani Kiriță sunt printre vedetele care au acceptat provocarea.

”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show-ul în care vedetele uimesc prin curajul de care dau dovadă-amintim precedentul sezon în care Cătălin Moroșanu a fost îngropat într-un sicriu cu zeci de șobolani”- începe duminică, de la ora 20.00, luni și marți, de la ora 20.30.

Ruby chiar ”stinge lumina” acasă după ultima factură primită la curent

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.