Ruby chiar ”stinge lumina” acasă după ultima factură primită la curent

”Stinge lumina, arată-mi calea/Pune mâna pe mine, simte chemarea”, este popularul său refren în care Ruby chiar a început să creadă. Asta și pentru că ultima factură la energie electrică a ”curentat-o” bine pe sexoasa solistă.

Facturile la energia electrică au devenit o povară pentru bugetul românilor, inclusiv pentru vedete. Și Ruby, pe numele său Ana Maria Grigore a început să simtă că alocă un procent din ce în ce mai mare pentru facturi chiar dacă nu consumă mult și locuiește într-un bloc.

”Vreo 15 milioane, a venit zilele trecute factura. Cam așa șocuri am eu mereu. Uităm să plătim câte o lună, două și se adună”, spune solista care locuiește într-un apartament duplex și face economie cât de mult poate și stinge lumina mereu pentru a reduce consumul.  

Ruby chiar ”stinge lumina” acasă după ultima factură primită la curent

”Lumina e stinsă la noi acasă de fiecare data. În dormitor e stinsă lumina, e televizorul e mereu aprins”, adaugă Ruby, care, deși nu se declară o fire cheltuitoare, este mirată cum se duc economiile sale pe nimicuri.

”Cheltui foarte mult și nici nu știu, îmi dau seama la un moment dat. Și pe nimic. Adică eu nu ies în oraș, nu mănânc la restaurante, nu ies în cluburi. Nu știu pe ce cheltui”, spune solista, în vârstă de 33 de ani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed