Inter caută înlocuitor pentru Chivu după accidentarea din meciul cu Chievo

Săptămâna trecută se credea că Inter Milano îi va căuta înlocuitor lui Cristi Chivu din cauza faptului că fundaşul român va fi transferat în Pemier League, însă meciul de la Verona al nerazzurilor a schimbat aceste date.

Accidentarea gravă a căpitanului naţionalei de fotbal a României, care va rata restul sezonului, i-a făcut pe oficialii lombarzi să încerce aducerea la echipă a fundaşului sârb al lui Lazio, Aleksandar Kolarov, un jucător de 24 de ani, care are aminteşte de Roberto Carlos în execuţia loviturilor libere.

Ultimele date despre starea post-operatorie au fost oferite de medicul Sergio Turatti, care s-a ocupat de starea românului: „Pacientul este lucid şi treaz, totul a decurs în mod normal după operaţie. Din punct de vedere neurologic totul este intact. Tomografia a revelat că fragmentele osoase au fust sudate corect. Cutia craniană se află în starea sa naturală, iar hematomul a fost eliminat”.

Şeful secţiei medicale al lui Inter, Franco Combi, a declarat la rândul său: „Intervenţia medicală nu ar fi putut mai bună decât aceasta. El ar putea părăsi secţia de terapie intensivă, dar rămâne aici, ca să nu fie asaltat de reporteri”. de asemenea, el a relatat şi momentele imediate ce au urmat accidentării: „Chivu a rămas lucid imediat după contactul cu Pellissier, iar asta ar fi putut duce la subestimarea accidentării sale. Nu am făcut asta. Dacă a fost util că am avut un spital precum cel din Verona în apropiere? Cu siguranţă au fost foarte importante viteza şi calitatea prestaţiei medicale”.

Cotidianul Corriere dello Sport scrie astăzi că românul va mai rămâne internat la Verona încă o săptămână, însă va sta departe de gazon până la vară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed