Investiţie de 7 milioane de euro la Braşov

Parcul de lângă Braşov are o suprafaţă de 93.000 mp, data de finalizare fiind stabilită pentru 2011, în cazul unui scenariu optimist, sau 2013, în varianta pesimistă.

Leslie Warren, leasing director în cadrul Helios Pheonix, a declarat în luna mai pentru Business Standard că firma a cumpărat 50 hectare, împărţite pe cinci loturi, iar preţul mediu plătit a fost de 35 euro/mp. Parcul de lângă Braşov, situat în localitatea Cristian, are o suprafaţă de 9,3 hectare, adică 93.000 mp.

Firma de construcţii care a ridicat primele două clădiri se numeşte Atak, cu sediul central în Turcia.

Nestor Myrianthous, CEO-ul Helios Pheonix, a refuzat să dea orice detalii cu privire la valoarea totală a investiţiei. „Toate cifrele care apar în mass-media legate de proiectele imobiliare sunt porcării. Piaţa este mult prea instabilă, iar proiectele sunt prea complexe pentru a putea fi făcută o estimare corectă”, a mai spus CEO-ul Helios Pheonix. Acţionarul majoritar al Olympian Logistics Parks este GE Real Estate care, împreună cu Helios Pheonix, au colaborat pentru partea de finanţare a proiectului cu Emporiki Bank. „În prezent suntem în discuţii cu şase clienţi şi sperăm să închieiem contractele de chirie pentru spaţii în maxim şase luni de zile”, a declarat Leslie Warren, leasing director al companiei Helios Pheonix. Preţul de închiriere al unui spaţiu în cadrul celor două clădiri se situează la 4-5 euro pe mp.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed