Iohannis: „Ştiu că mediatic este senzaţional că a zis X despre Y nu ştiu ce. În realitate, coaliţia funcţionează, Guvernul funcţionează”

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi seară, că nu este ”niciun fel de catastrofă” că există diferite discuţii în coaliţie, întrucât fiecare dintre cele două partide mari încearcă să se profileze. ”Ştiu că mediatic este senzaţional că a zis X despre Y nu ştiu ce. În realitate, coaliţia funcţionează, Guvernul funcţionează”, afirmă preşedintele, citat de News.ro.

”Haideţi să lămurim problema cu aşa-zisele disensiuni. Sunt două partide mari, care formează o coaliţie. Amândouă încearcă să se profileze, este un lucru absolut natural în politică. Atunci, se întâmplă ca un politician dintr-o parte sau din cealaltă să se profileze pe o temă sau alta, înainte să se consulte cu partenerul de coaliţie. Asta nu este niciun fel de catastrofă”, a afirmat, marţi seară, preşedintele Klaus Iohannis, întrebat despre neînţelegerile din coaliţie pe mai multe teme de interes.

”Ştiu că mediatic este senzaţional că a zis X despre Y nu ştiu ce. În realitate, coaliţia funcţionează, Guvernul funcţionează şi ştiţi cu toţii că lucrurile sunt bine gestionate”, a adăugat preşedintele.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed