Ion Țiriac a lăsat Monte Carlo pentru Mamaia. A dat 1,5 milioane euro pe două apartamente pe plajă

După decenii în care și-a petrecut vacanțele pe Riviera Franceză, la 82 de ani, Ion Țiriac s-a reîntors pe litoralul nostru, la Mamaia. Magnatul a achiziționat două apartamente de lux într-unul dintre cele mai exclusivite și noi complexe pe malul mării.

Cu reședințe la Monte Carlo, Paris ori Munchen, Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, ar fi dat 1,5 milioane de euro pe noile sale achiziții imobilare, situate pe plajă, la circa 50 metri de malul mării. Blocul a fost terminat în pandemie, este dispus pe cinci nivele și sunt complet utilate, are garaj subteran și este foarte aproape de o populară plajă din Mamaia Nord. Loc unde și-a făcut apariția Ion Țiriac de câteva ori, anul acesta, mai des ca niciodată. ”Ilie (Năstase-n.r.) a dormit mai mult cu mine decât cu toate cele cinci neveste. Noi am plecat de la zero! Ne luam conserve cu noi la turnee ca să ne putem hrăni, am dormit și pe plajă în Italia. Am luat-o de jos de tot”, spunea într-un interviu Ion Țiriac despre perioada sa de început  a ascensiunii sale.

Locuinta din Băneasa a fostului sportiv

Mihai Traistariu trăiește din închiriatul apartamentelor sale de la mare. ”Merg brici. Am full tot timpul”

Ion Țiriac a lăsat Monte Carlo pentru Mamaia. La începutul carierei sale,  a dormit și pe plajă! ”Am dormit și pe plajă, în Italia”

În București, fostul mare sportiv care a apărut de mai multe ori în Forbes USA, locuiește într-un penthouse de aproape 2460 metri pătrați, în complexul pe care omul de afaceri l-a construit în inima Pădurii Băneasa. Descrisă în dimensiuni, locuința lui Ion Țiriac este cu adevărat impresionantă. Numai dormitorul are o suprafață de 100 mp din care 16 mp sunt ocupați de patul său, tapițat din piele de elefant, ce amintește de pasiunea sa pentru vânătoare. De atlfel, penthouse-ul, ce se întinde pe tot acoperișul unui bloc, are și o cameră dedicată trofeelor de la vânătoare.

Doru Stănculescu a murit! Marele folkist a fost membru fondator al Cenaclului Flacăra

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri