AcasăMoney&PeopleIrinel Columbeanu, mărire și decădere. Merge cu berea în buzunar și bea...

Irinel Columbeanu, mărire și decădere. Merge cu berea în buzunar și bea cafea la plic /FOTO

Irinel Columbeanu, mărire și decădere. Afaceristul pare că s-a împăcat cu viața la bloc. Ieri dădea tonul petrecerilor în high life, astăzi, bea bere la doză și cafea la plic.

Lovit de ghinionul în afaceri, fostul excentric Irinel Columbeanu s-a adaptat vieții, de locatar la bloc și învață să trăiască modest. În anii când  era clientul restaurantelor faimoase, paparazii l-au surprins ieșind dintr-un supermarket din Pipera, de unde și-a făcut singur cumpărăturile: o doză de bere dosită în buzunar și un buchet de plicuri de cafea solubilă. Nu mai are nici fălosul său Bentley, ci un Mercedes din anii ’90, lovit.

Când dai ochii de pozele cu excentricul Irinel Columbeanu și fosta sa soție, Monica Gabor, nu-ți vine să crezi că modesta fată din Bacău duce o viață excentrică în Los Angeles, iar afaceristul român, care avea cea  mai bună masă la restaurantele de lux, limuzine și alai de oameni dornici să fie băgați în seamă de acesta, a rămas fără toată avuția și se confruntă cu mari probleme financiare. Aflat la vârsta la care alții, după o viață de muncă, se pregătesc să se bucure de beneficiile pensiei, Irinel Columbeanu (63 ani)a rămas și fără proprietata somptuoasă la Izvorani, încercând să se adapteze  vieții de locatar la bloc, în Colentina.

Irinel Columbeanu, mărire și decădere Foto: Blitz/ Click

Ce a mâncat Isus la ”Cina cea de taină”! Așa arată MENIUL COMPLET, conform cercetătorilor

Irinel Columbeanu, mărire și decădere. De la o avere de 70 milioane a ajuns chiriaș la bloc

Moștenitor al unei averi considerabile, lăsat de tatăl său (în urmă cu 15 ani averea sa era estimată de publicațiile de profil la circa 70 milioane euro), după 15 ani de promovare a luxului în care a trăit, Irinel Columbeanu a rămas fără mai  nimic.

Irinel Columbeanu, mărire și decădere. Încercând să-și salveze afacerile, banca la care milionarul a făcut un împrumut (5,5 milioane de euro) l-a executat silit pentru că nu a mai putut să-și plătească rata. Așa a rămas și fără casa  de la Izvorani. Fostul milionar în euro dar pe care afacerile neprofitabile l-au adus la faliment, a dat, în pragul vârstei pensionării, business-urile pe scris. Își răscolește prin amintiri pentru debutul său editorial, un volum cu care speră să facăsenzație. Viața l-a surprins în acest mod nefericit și sunt doi ani de când Irinel Columbeanu a ajuns în acestă situație.

 

Adriana Trandafir a aflat că a fost înfiată când a împlinit 50 de ani! ”Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați”

Ultimele Articole