Premieră la Euro 2020! Iulia Cosma, prima femeie de la noi care va comenta meciuri de fotbal

Protevista Iulia Cosma, prima femeie de la noi care va comenta meciuri la Euro 2020. Este o premieră în istoria transmisiunilor disputelor fotbalistice din România.

Pro TV a selectat echipa de comentatori care, din 11 iunie, vor prezenta meciurile de la turneul final al Campionatului European de Fotbal. Decizie uimitare, în echipa de comentatori face parte și o femeie, frumoasa știrilor sportive ale postului sus amintit, Ioana Cosma. Este, poate, cea mai experimentată femeie din redacția sport a canalului de pe Pache Protopopescu, căci activează în domeniul jurnalismului sportiv de mai bine de 25 ani.

Șoc în lumea folkului! Iurie Sadovnic s-a sinucis! Marele artist și-a curmat viața cu o pușcă de vânătoare

Iulia Cosma este prima femeie de la noi care va comenta meciuri de fotbal

Iulia Cosma a mai prezentat meciuri de fotbal, însă feminin (finala Cupei Romîniei la fotbal feminin, în 2019, alături de Adi Dobre). ”Șefa” de la Sport.ro, Ioana Cosma (47 de ani) va comenta trei meciuri în faza grupelor (15 iunie, Ungaria – Portugalia, 19 iunie, Ungaria -Franța și 23 iunie, Germania – Ungaria)

Începând de vineri, timp de o lună de zile, va avea loc finala Campionatului European, competiție care va putea fi urmărită pe Pro TV și Pro X (când meciurile care se vor desfășura în paralel). 50 de meciuri vor avea loc până finala de pe 11 iunie (Stadionul Wembley).

Ce seriale SF poți vedea pe Netflix vara asta

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed