AcasăMoney&PeopleIulia Vântur se întoarce în România. A semnat un important contract ce...

Iulia Vântur se întoarce în România. A semnat un important contract ce o va ține departe de superstarul Indiei Salman Khan

Iulia Vântur se întoarce în România. A semnat un contract ce o va ține departe de superstarul indiei Salman Khan.

Deși locuiește de aproape un deceniu în India alături de renumitul actor al Bollywood-ului, și unde și-a câștigat o popularitate admirabilă, Iulia Vântur a decis să facă o schimbare majoră.

Din toamnă, fosta știristă și prezentatoare protevistă (42 de ani) va putea fi văzută la Antena 1, mai precis la ”iUmor”, populară emisiune cu care a semnat. Este a doua achiziție importantă a echipei producției umoristice, alături de Florin Călinescu, de asemenea, important simbol al Pro Tv-ului de la începuturile postului. Cei doi vor avea calitatea de jurați în noul sezon iUmor, alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.

Iulia Vântur se întoarce în România. A semnat un important contract

Vântur, una din româncele cu care ne mândrim la nivel internațional, a cunoscut afirmarea ca gazdă a emisiunii ”Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr. după ce, înainte a prezentat și jurnale de știri ale Pro TV-ului.

Iubita superstarului Salman Khan este o vedetă cunoscută în a doua cea mai populată țară de pe glob și, mai nou, susține spectacole muzicale în multe comunități indiene de pe glob, în special în Statele Unite ale Americii.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.